Direct naar de contentDirect naar de footer

Uitgelicht

 • Uitgelicht

  Bataviastad

  Ontdek een unieke winkelervaring! Dit charmante centrum, met sfeervolle straatjes en pleinen en unieke architectuur is een shopping walhalla voor echte fashion lovers en nu groter dan ooit!

 • Uitgelicht

  Wilde Weide Festival

  Bij vijf intieme podia nieuwe bands ontdekken, losgaan op tropische klanken, ontroerd worden bij ligconcerten en alles eruit gooien op de dansvloer. Kortom, voer voor de muzikale omnivoor en mensen met een open blik. Dit jaar op 5, 6 en 7 juli.

 • Uitgelicht

  Wildeburg Festival

  In het weekend van 12, 13 en 14 juli zijn we een mini samenleving die zo mooi is door het gemeenschapsgevoel. Gedraagt iemand zich niet helemaal jofel? Je kan elkaar prima met een positieve noot aanspreken. Samen dragen we het Wildeburg gevoel uit en maken we er het mooiste weekend van het jaar van!

Heeft u nog geen plannen?

Heeft u nog geen plannen?

Kijk op onze activiteiten pagina voor de leukste activiteiten in de omgeving!

Lees meer

Toeristische informatie

 • Openbaar vervoer

  Openbaar vervoer

  Vanuit Van der Valk Hotel Emmeloord richting het centrum met het openbaar vervoer.

  Lees meer
 • Natuur en water

  Natuur en water

  Emmeloord is omringd door prachtige natuur. Een omgeving die zeer geliefd is bij natuurliefhebbers en rustzoekers. Kom genieten van de prachtige natuur in de Noordoostpolder! Waar begin 20e eeuw nog Zuiderzee was, vind je nu dichte bossen, afgewisseld met bloemrijke graslanden en het open water van de randmeren.

  Lees meer
 • Eropuit met de kids

  Eropuit met de kids

  Erop uit met de kids! Combineer uw overnachting in Hotel Emmeloord met een speels dagje uit voor u en uw gezin!

  Lees meer
 • In de omgeving

  In de omgeving

  Ontdek de omgeving van Emmeloord en bezoek de musea vol verhalen, Ontdek een unieke winkelervaring in Bataviastad en ga voor een spectaculair dagje uit naar het nabij gelegen Walibi Holland.

  Lees meer
 • Sportief in Emmeloord

  Sportief in Emmeloord

  Wandelen, fietsen er is genoeg te beleven in en om Emmeloord. Met een prachtig nationaal park dichtbij en een adembenemend werelderfgoed, vele routes om te fietsen of wandelen door verscheidene gebieden.

  Lees meer