Direct naar de contentDirect naar de footer
Huiselijk en intiem
Huiselijk en intiem

Culinair genieten

Wij begroeten u graag in ons ruim opgezette, sfeervolle restaurant, onze gezellige brasserie en hotelbar. Of het nu om een kop koffie gaat, een lekkere lunch, een gezellige borrel of een uitgebreid diner; u bent van harte welkom!

Menukaarten

Menukaarten

De keukenbrigade, onder leiding van onze chefkok, werkt elke dag vol passie, enthousiasme en aandacht aan (h)eerlijke gerechten. Op deze pagina vindt u al onze menukaarten op een rijtje. Eet smakelijk!

Bekijk onze menukaarten
Hotelbar

Hotelbar

Genieten van een goed glas wijn, een cocktail of een biertje? Wij nodigen u graag uit in onze Hotelbar. De bas is sfeervol ingericht. Geheel ontspannen kunt u gebruik maken van zowel een drankje, smaakvolle hapjes, appetizers of een intiem diner. Ook kunt u bij ons terecht voor koffie, thee en frisdrank.

Meer informatie
Burger van de chef

Met uw persoonlijke kortingsvoucher in de Valk Exclusief-app profiteert u bij deelnemende hotels dagelijks van het gerecht van de chef en de dinerdeal. Bovendien krijgt u korting op onze smaakvolle wijnen. Heeft u de Valk Exclusief-app al?

Meer informatie
Reviewz
Gemiddelde score:
8,7
1056 beoordelingen
Super lekker en sfeervol genoten
Hotel Emmeloord Cor Hannema 

De gerechten de bediening en het tijdspad van het 3 gangen diner waren voortreffelijk. Het aanvullen van de garnituur ook optijd voor we er aan toe waren of voordat t bord leeg was. Bedankt voor de top avond