Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze hotelfaciliteiten

Geniet tijdens uw verblijf van de verschillende faciliteiten van Hotel Emmeloord. Bekijk op deze pagina over welke faciliteiten Hotel Emmeloord beschikt en wat voor plannen u kunt maken voor tijdens uw verblijf!

E-chopper verhuur

E-chopper verhuur

Ontdek Emmeloord en omgeving op een stoere, milieuvriendelijke manier door het huren van een E-chopper. Tour een heerlijk stukje door de prachtige omgeving en laat u verrassen door al het moois wat de Noordoostpolder en de omgeving te bieden heeft! De E-chopper is 100% elektrisch en milieuvriendelijk.

Meer informatie
Bar

Bar

Genieten van een goed glas wijn, een cocktail of een biertje? Wij nodigen u graag uit in onze Hotelbar. De bas is sfeervol ingericht. Geheel ontspannen kunt u gebruik maken van zowel een drankje, smaakvolle hapjes, appetizers of een intiem diner. Ook kunt u bij ons terecht voor koffie, thee en frisdrank.

Meer informatie
Omgeving

Omgeving

Ontdek de omgeving van Emmeloord en bezoek musea vol verhalen, Ontdek een unieke winkelervaring in Bataviastad en ga voor een spectaculair dagje uit naar het nabij gelegen Walibi Holland. Naast al dit spectacel is Emmeloord omringd door prachtige natuur. Een omgeving die zeer geliefd is bij natuurliefhebbers en rustzoekers.

Meer informatie