Direct naar de contentDirect naar de footer
Kom samen met de kids overnachten
Kom samen met de kids overnachten

Boek hier uw familie kamer

Ook voor kinderen genoeg te beleven!

De leukste minivakantie vier je met elkaar in Van der Valk Hotel Emmeloord.
Een stad voor jong en oud. In combinatie met een verblijf kunt u er met het hele gezin op uit.

Onze familie kamers zijn geschikt voor maximaal 5 personen. De familie kamer is uitgerust met een verschillende bedden voor de kinderen. Combineer een leuk weekendje weg voor het hele gezin!

Kent u Toekie Toekan of Timo Toekan? Of hun neef Kenny Koken? Nee? Meldt u snel aan voor de Valk Kidsclub!

Tips

 • Aviodrome

  Aviodrome

  Bij Luchtvaartmuseum Aviodrome ontdek je een wereld vol avontuur en ervaar je de luchtvaart van toen en nu. Sla je vleugels uit. Ga, doe en ontdek het zelf!

  Bekijk website
 • Batavia Shop stad

  Batavia Shop stad

  Bij Batavia Stad vind je alles wat je nodig hebt om stijlvol voor de dag te komen. Bekijk onze acties en plan je dagje uit.

  Bekijk website
 • Pantropica

  Pantropica

  Een tropische (overdekte) wereld vol avontuur: doorkruis de jungle, reis door de vlindertuin en speel in de indoorspeeltuin.

  Bekijk website
 • Walibi Holland

  Walibi Holland

  Walibi Holland is hét pretpark van Nederland om je grenzen te verleggen. Ons attractiepark heeft meer dan 30 spectaculaire attracties voor alle leeftijden!

  Bekijk website
 • Kinderboerderij Emmelerbos

  Kinderboerderij Emmelerbos

  Dagje erop uit? Ga eens naar Kinderboerderij Emmelerbos in Emmeloord! Deze boerderij vind je middenin het bos. Het is niet zomaar een kinderboederij vol dieren. Hier vinden mensen met een verstandelijke beperking een zinvolle dagbesteding onder begeleiding van enthousisaste activiteitenbegeleiders en dierenverzorgers.

  Bekijk website
 • Speeltuin de Voorst

  Speeltuin de Voorst

  Midden in het Voorsterbos nabij Kraggenburg vind je Speeltuin De Voorst. Hier vind je ruim 5000 m2 speelplezier voor de hele familie. Kinderen leven zich uit op diverse toestellen, zoals een airtrampoline, kabelbaan, klim en klautertoren, wiebelbrug, skelterbaan, schommels en veerwippen. Tieners en volwassenenen vermaken zich uren met een 18 holes midgetgolfbaan, jeu des boules en klootschieten. Kortom, álle ingrediënten voor het ideale dagje uit met of juist zonder kinderen!

  Bekijk website