Direct naar de contentDirect naar de footer

A la carte

Sfeervol genieten van de heerlijkste gerechten!

Voorgerechten Klassiek

Voorgerechten Klassiek

Valk Klassiek
  • CARPACCIO

    11,50

    Met rucola, tomaatjes, truffelmayonaise en parmezaan

    Kleine portie 9,50
  • HAM & MELOEN

    11,50

    Zoete meloen met parmaham

    Kleine portie 9,50
  • URKER VIS TRIO

    15,50

    Gerookte paling, gerookte zalm, Hollandse garnalen geserveerd met limoenmayonaise, whisky cocktailsaus en toast

  • HOLLANDSE GARNALENCOCKTAIL

    13,50

    Uit Stellendam, met whisky cocktailsaus

    Kleine portie 11,50
  • GEROOKTE NOORSE ZALM   

    11,50

    Koud gerookte zalm, rode ui en kappertjes

    Kleine portie 9,00
Voorgerechten Vooruit

Voorgerechten Vooruit

Valk Vooruit
  • TONIJN CARPACCIO

    9,50

    Frisse salade, kappertjes, rode ui, croutons en dilledressing

  • FUNGI BRINDISI *

    8,50

    In kruidenboter gebakken champignons met ham, lenteui, Italiaanse kruiden, geserveerd met krokante toast

    * Vegetarisch
  • CAESAR SALADE *

    11,00

    Salade met gegrilde kip of gerookte zalm of als vegetarische variant

    * Vegetarisch
  • SALADE CARPACCIO

    11,00

    Groene salade met Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaat, rode ui, pijnboompitten en balsamico vinaigrette

Tegen een meerprijs van 3,50 is zijn de salades ook als maaltijdsalade te bestellen

Geserveerd met brood of friet

Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Tomaten Crémesoep *

    6,50

    Romige tomatensoep met bieslook en bruschetta mix

    * Vegetarisch
  • MOSTERDSOEP *

    6,50

    Limburgse soep van Gulpener mosterd met kaasbitterballen (vegetarisch)

    * Vegetarisch
  • FRANSE UIENSOEP *

    6,50

    Met een crouton van Old Amsterdam

    * Vegetarisch

Allergenen

Wij zijn op de hoogte van de samenstelling van al onze gerechten. Wanneer u een voedselallergie heeft, meldt u dit bij één van de leidinggevenden van de bediening.

Op uw verzoek informeren wij u graag over de allergenen in onze gerechten.

Hoofdgerechten vega

Hoofdgerechten vega

Valk vega
  • GNOCCHI *

    16,50

    Spinazie, champignons, macadamia en roquefortsaus

    * Vegetarisch
  • THE BEYOND BURGER *

    17,50

    Brioche bun, ijsbergsla, tomaat, cheddar kaas, chilimayonaise, potato dippers en een vegan burger met de looks van echt vlees

    * Vegetarisch

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, frites, verse warme groente en een rauwkostsalade.

Hoofdgerechten Klassiek

Hoofdgerechten Klassiek

Valk Klassiek
  • gebakken zalmfilet

    22,50

    Aardappelpuree, gestoofde broccoli, truffelchips en een romige witte wijnsaus

  • SLIPTONG (2 of 3 stuks)

    22,00

    Gegrilde mini groenten en remoulade saus

    Kleine portie 20,00
  • OOSTERSE ALBACORE TONIJN STEAK

    22,50

    Geschroeide tonijnsteak met een krokant sesam laagje, gewokte mie, zwarte bonen saus en oosterse groenten

  • GEGRILDE KIPSATE

    19,00

    Atjar, gebakken uitjes, seroendeng en kroepoek

    Kleine portie 17,00
  • GEBRADEN BOERDERIJKIP

    18,50

    Halve maïskip uit de oven, geserveerd met satésaus

* U kunt een keuze maken uit, champignonroomsaus, pepersaus, bearnaisesaus en saté saus

Hoofdgerechten vooruit

Hoofdgerechten vooruit

Valk vooruit
  • BOERENSCHNITZEL

    19,00

    Gebakken champignons, uitjes en spek, gegratineerd met kaas

    Kleine portie 17,00
  • TRADITIONALE VALK SCHNITZEL

    19,00

    Met saus naar keuze *

    Kleine portie 17,00
  • IBERICO RIBFINGERS

    22,50

    Gemarineerde ribfingers “spareribs zonder bot“ met koude knoflookmayonaise

  • PEPER STEAK

    22,00

    Van de lavasteengrill met potato dippers en kruidenboter

  • TOURNEDOS

    26,50

    Met champignons en pepersaus

  • T-BONE STEAK (450 gr.)

    28,50

    Gegrilde T-bone steak met bearnaisesaus

  • KALFS OSSOBUCCO EN HASSELBACK

    24,50

    Geroosterde aardappel, rode uicompote en knoflookmayonaise

  • WEIDE RUNDERBURGER

    18,50

    Brioche bun, cheddar, ui, spek, potato dippers, Tex-Mex salsa en een zure bom

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, frites, verse warme groente en een rauwkostsalade.

Desserts

Desserts

Deze gerechten worden met liefde bereid door onze chefs met een speciale passie voor desserts
  • DAME BLANCHE 2.0

    8,00

    Vanilleroomijs, witte chocoladekoepel, chocoladesaus en slagroom

  • VALK SORBET

    6,50

    Sorbetijs met vers fruit, cassis en slagroom

  • TIRAMISU

    6,50

    Italiaans dessert op eigen wijze

  • MOND VERMAAKJE

    4,50

    Klein ijsje ‘om mee te doen’

  • CRÈME BRULEE ‘OREO'

    7,00

    Met een laagje gekarameliseerde suiker en crunch van Oreo koekjes

  • ALMOST FINISHED

    6,50

    Koffie, thee of cappuccino, rocky road fudge, Bailey’s, Belgische bonbon, slagroom en koffieboontjes

  • SUIKERVRIJ IJSTAARTJE

    6,50

    Zonder toegevoegde suikers, taartje van chocolade en vanille roomijs met vers fruit

Allergenen

Wij zijn op de hoogte van de samenstelling van al onze gerechten. Wanneer u een voedselallergie heeft, meldt u dit bij één van de leidinggevenden van de bediening.

Op uw verzoek informeren wij u graag over de allergenen in onze gerechten.

Koffie

Koffie

Koffie specialiteiten
  • Tucan

    6,50

    Koffie, speciale Valk blended koffierum, ongezoete room

  • Irish

    6,50

    Koffie | Ierse Whisky | ongezoete room

  • French

    6,50

    Koffie | Grand Marnier | ongezoete room

  • Italian

    6,50

    Koffie | Amaretto | ongezoete room

  • Dokkumer

    6,50

    Koffie | Sonnema Beerenburg | ongezoete room

Likeuren

Likeuren

Likeuren
  • Amaretto di Sarono Originale

    5,15

    Italiaanse amandellikeur

  • Baileys

    5,15

    Ierse crème likeur

  • Cointreau

    5,15

    Spaanse sinasappel likeur

  • Grand marnier rouge

    6,25

    Franse sinaasappellikeur

  • Liqor 43

    5,15

    Spaanse vanillelikeur

  • Tia maria

    5,15

    Jamaicaanse koffielikeur

  • Drambuie

    5,15