Direct naar de contentDirect naar de footer

A la carte

SFEERVOL GENIETEN VAN DE HEERLIJKSTE GERECHTEN

Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Tomaten Crémesoep *

    6,00

    Romige tomatensoep met bieslook en bruschetta mix

    * Vegetarisch
  • MOSTERDSOEP *

    6,50

    Limburgse soep van Gulpener mosterd met kaasbitterballen

    * Vegetarisch
  • ZOETE AARDAPPELSOEP

    6,50

    Met uitgebakken spekjes en bieslook

Allergenen

Wij zijn op de hoogte van de samenstelling van al onze gerechten. Wanneer u een voedselallergie heeft, meldt u dit bij één van de leidinggevenden van de bediening.

Op uw verzoek informeren wij u graag over de allergenen in onze gerechten.

VOORGERECHTEN Warm

VOORGERECHTEN Warm

Warme voorgerechten
  • RAVIOLI VAN POMPOEN *

    9,50

    met Parmezaanse kaas, rucola en een saus van pomodori.

    * Vegetarisch
  • ‘GOOSE’ CROQUETTEN

    8,50

    Croquetten van gans met truffelmayonaise

  • GEBAKKEN PADDENSTOELEN *

    9,50

    Verschillende soorten paddenstoelen, in kruidenboter gebakken, afgeblust met witte wijn. Geserveerd met mini broodjes en kruidenboter

    * Vegetarisch
Voorgerechten Klassiek

Voorgerechten Klassiek

Valk Klassiek
  • CARPACCIO

    11,50

    Dungesneden ossenhaas met rucola, sud’n’sol tomaatjes, truffelmayonaise en parmezaan

    Kleine portie 9,50
  • HAM & MELOEN

    11,50

    Zoete meloen met Parmaham

    Kleine portie 9,50
  • URKER VIS TRIO

    14,50

    Gerookte paling, gerookte zalm, Hollandse garnalen geserveerd met limoenmayonaise, cocktailsaus en toast

  • HOLLANDSE GARNALENCOCKTAIL

    13,50

    Uit Stellendam met whisky cocktailsaus

    Kleine portie 11,50
  • GEROOKTE NOORSE ZALM   

    11,50

    Koud gerookte zalm, rode ui en kappertjes

    Kleine portie 9,00
  • CAESAR SALADE *

    11,00

    Salade met gegrilde kip of gerookte zalm of als vegetarische variant

    (Tegen een meerprijs van 3,50 is deze salade ook als maaltijdsalade te bestellen Geserveerd met brood of friet.)

    * Vegetarisch
Voorgerechten Vooruit

Voorgerechten Vooruit

Valk Vooruit
  • DRIELUIK VAN EEND

    11,50

    Gerookt, paté en rillette van eend, met frambozensaus

  • CARPACCIO VAN HERTENBIEFSTUK

    11,50

    Met kastanje, rucola, oude kaas, en een vinaigrette van olijfolie en balsamico

  • COUSCOUS *

    9,75

    Parelcouscous, biet, spinazie en geitenkaas

    * Vegetarisch
  • SUSHI

    9,50

    Nigiri tonijn en zalm, hosomaki komkommer en omelet, met wasabi en Kikkoman soja saus

  • SALADE BRUSCHETTA GEITENKAAS

    9,50

    Gemengde salade, krokante toast van stokbrood, gesmolten geitenkaas, honing en walnoot

  • BEEFSALADE

    11,00

    Gemengde salade met beefreepjes, parel couscous, komkommer, tomaat, rode ui en peppadew mayonaise

    (Tegen een meerprijs van 4,50 is deze salade ook als maaltijdsalade te bestellen Geserveerd met brood of friet)

Hoofdgerechten Klassiek

Hoofdgerechten Klassiek

Valk Klassiek
  • SLIPTONG (2 of 3 stuks)

    21,50

    In roomboter gebakken sliptong, geserveerd met remoulade saus

    Kleine portie 19,50
  • ZEETONG

    35,00

    In roomboter gebakken zeetong, geserveerd met Picasso garnituur of Hollandaise saus

  • ZALMFILET

    21,50

    Gegratineerd met verse tomaat, ui en basilicum Geserveerd met aardappelrösti en een saus van pesto

  • BLACK ANGUS STEAK XL

    23,50

    Met aardappeldippers en kruidenboter

  • KALFSLEVER

    21,50

    Met appel, rozijntjes en Calvadossaus

    Kleine portie 19,50
  • BOERENSCHNITZEL

    18,50

    Met gebakken champignons, uien en spek, gegratineerd met kaas

    Kleine portie 16,50
  • GEGRILDE KIPSATE

    18,50

    Kippendijen, atjar, gebakken uitjes, seroendeng en kroepoek

    Kleine portie 16,50
  • TOURNEDOS

    26,50

    met saus naar keuze

    Kleine portie 20,50
  • Traditionele Valk SCHNITZEL

    18,50

    met saus naar keuze

    Kleine portie 16,50

U kunt een keuze maken uit, champignonroomsaus, pepersaus, rode wijn saus en saté saus

Hoofdgerechten vooruit

Hoofdgerechten vooruit

Valk vooruit
  • RODE POONFILET

    22,50

    Met een stoofschotel van bonen en groenten

  • HERTENBIEFSTUK

    25,50

    Bospaddestoelen, krokante aardappel, klassieke wildsaus

  • HAZENPEPER

    22,50

    Rodekool, aardappelpuree en een stoofpeertje

  • BOERDERIJ EEND

    21,50

    Pompoencrème, preiselbeeren, rode wijnsaus

  • IBERICO RIBFINGERS

    22,50

    Gemarineerde ribfingers ‘spareribs zonder bot’ van het Spaanse zwartpoot varken, met knoflookmayonaise

  • BLACK ANGUS SUKADE

    21,50

    Met hutspot, piccalilly, rode wijnjus en mosterdkrokant

  • TOURNEDOS ROQUEFORT

    26,50

    Gefrituurde uienringen, gepofte minigroenten en Roquefortsaus

  • WEIDE RUNDERBURGER

    18,50

    Brioche bun, Old Amsterdam, ui, spek, potato dippers, Tex-Mex salsa en een zure bom

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, frites, verse warme groente en een rauwkostsalade.

Hoofdgerechten vega

Hoofdgerechten vega

Valk vega
  • COURGETTE *

    16,50

    Gevuld met tomaat, aubergine, paprika en pijnboompitjes, gegratineerd met mozzarella. Geserveerd met pesto spaghetti

    * Vegetarisch
  • GADO GADO BURGEr *

    17,50

    Brioche bun, black bean burger, ei, komkommer, taugé, wortel, gefrituurde uitjes, pinda saus en potato dippers

    * Vegetarisch
  • GROENTE QUICHE *

    16,50

    Met geitenkaas, tomaat, wortel crème, gepofte groente en Roquefortsaus

    * Vegetarisch

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, frites, verse warme groente en een rauwkostsalade.

Desserts

Desserts

Deze gerechten worden met liefde bereid door onze chefs met een speciale passie voor desserts
  • DAME BLANCHE 3.0

    8,00

    Vanilleroomijs, witte chocoladekoepel, chocoladesaus en slagroom

  • VALK SORBET

    6,50

    Sorbetijs met vers fruit, cassis en slagroom

  • ‘ELIEN’S BLONDIE’

    7,50

    Met vanille roomijs en gezouten Karamelsaus

  • STROOPWAFEL

    7,50

    Met ‘dulce de leche’ ijs, room van Baileys

  • MOND VERMAAKJE

    4,50

    Klein ijsje ‘om mee te doen’

  • CRÈME BRULEE ‘EARL GREY’

    7,50

    Gemaakt van Earl grey thee met een laagje gekarameliseerde suiker

  • ALMOST FINISHED

    6,50

    Koffie, thee of cappuccino, een Belgische bonbon, blokzijlerbrok, bitterkoekjes in Amaretto

  • SUIKERVRIJ IJSTAARTJE

    6,50

    Zonder toegevoegde suikers, taartje van chocolade en vanille roomijs met vers fruit

  • KAASPLANKJE

    9,50

    4 soorten, met vijgen, amandelbrood en kweepeer confi tuur en een kleintje Port

Allergenen

Wij zijn op de hoogte van de samenstelling van al onze gerechten. Wanneer u een voedselallergie heeft, meldt u dit bij één van de leidinggevenden van de bediening.

Op uw verzoek informeren wij u graag over de allergenen in onze gerechten.

Koffie

Koffie

Koffie specialiteiten
  • Tucan

    6,50

    Koffie, speciale Valk blended koffierum, ongezoete room

  • Irish

    6,50

    Koffie | Ierse Whisky | ongezoete room

  • French

    6,50

    Koffie | Grand Marnier | ongezoete room

  • Italian

    6,50

    Koffie | Amaretto | ongezoete room

  • Dokkumer

    6,50

    Koffie | Sonnema Beerenburg | ongezoete room

Likeuren

Likeuren

Likeuren
  • Amaretto di Sarono Originale

    5,00

    Italiaanse amandellikeur

  • Baileys

    5,00

    Ierse crème likeur

  • Cointreau

    5,00

    Spaanse sinasappel likeur

  • Grand marnier rouge

    6,00

    Franse sinaasappellikeur

  • Kahlua

    5,00

    koffielikeur

  • Liqor 43

    5,00

    Spaanse vanillelikeur

  • Tia maria

    5,00

    Jamaicaanse koffielikeur