Direct naar de contentDirect naar de footer

In de omgeving

Ontdek de omgeving van Emmeloord en bezoek de musea vol verhalen, Ontdek een unieke winkelervaring in Bataviastad en ga voor een spectaculair dagje uit naar het nabij gelegen Walibi Holland.

 • Bataviastad

  Bataviastad

  Ontdek een unieke winkelervaring! Dit charmante centrum, met sfeervolle straatjes en pleinen en unieke architectuur is een shopping walhalla voor echte fashion lovers en nu groter dan ooit! Ruim 250 internationale fashion & lifestylemerken als Hugo Boss, Scotch & Soda, Michael Kors en Tommy Hilfiger wachten op je om je te inspireren met de laatste trends, must-haves en meer.

  Bekijk website
 • Werelderfgoed Schokland

  Werelderfgoed Schokland

  Midden in de Noordoostpolder ligt het voormalige eiland Schokland. Een archeologisch monument vol bijzondere bodemschatten. Een plek tussen land en water, waar eeuwenlang mensen woonden. Altijd strijdend met de elementen. Ontdek het verborgen verleden van Werelderfgoed Schokland en het prachtige natuurgebied dat het nu is.

  bekijk website
 • Walibi Holland

  Walibi Holland

  Het meest spectaculaire dagje uit!

  Zoek je spanning en uitdaging? Kom naar Walibi Holland voor een spectaculaire dag HARDGAAN met je vrienden! Met 11 thrill rides heb je aan adrenaline rushes geen gebrek!

  Bekijk website
 • Beleef de weerribben

  Beleef de weerribben

  Nationaal Park Weerribben-Wieden is zeker een bezoek waard. Genieten van een kanotocht tussen de rietkragen, varen langs bloemrijke hooilanden of genieten
  van het geheimzinnige moerasbos. het kan allemaal in De Weerribben en De Wieden.

  Bekijk website