Voor Feestelijke gelegenheden

Voor Feestelijke gelegenheden - Hotel Emmeloord

Bij ons zijn uw relaties in goede handen

Vergadering op maat

Zalen

Onze gastvrije medewerkers staan graag voor u klaar om uw vergadering of feest tot in de puntjes te verzorgen! Voor elke gelegenheid, voor elke zakelijke meeting, voor elke bijzondere gebeurtenis, voor u; Hotel Emmeloord!

Zalen

 • Bruiloften - Hotel Emmeloord

  Bruiloften

  Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Een bruiloft is één van de belangrijkste dagen in uw leven, wij vinden het een eer deze dag voor u te mogen verzorgen!

  Lees meer
 • vergaderingen - Hotel Emmeloord

  Vergaderingen

  Hotel Emmeloord is een professionele en flexibele partner bij de organisatie van congressen, vergaderingen, trainingen, bedrijfspresentaties en exposities. Let's do business!

  Lees meer
 • Feest op maat - Hotel Emmeloord

  Feest op maat

  Welke bijzondere gelegenheid is nou geen feestje waard? Bij ons bent u op het juiste adres! Van een jublieum tot huwelijksfeesten en van bedrijfsuitje tot verjaardagen, wij zullen er voor zorgen dat u een onvergetelijke dag tegemoet gaat!

  Lees meer
 • Sport - Hotel Emmeloord

  Sportfaciliteiten

  Sportteams komen graag over de vloer bij van der Valk Hotel Emmeloord. Wij verzorgen voor u sportlunches, sportmaaltijden en comfortabele kamers voor een goede nachtrust.

  Lees meer
 • Diner - Hotel Emmeloord

  Diner

  Sfeervol dineren in een gezellige ambiance kunt u terecht in ons klassiek ingerichte restaurant. Met circa 365 zitplaatsen hebben wij alle ruimte voor gezelschappen, waar u toch het idee heeft in een intieme sfeer te vertoeven.

  Lees meer
Wij maken gebruik van cookies.