Direct naar de contentDirect naar de footer
Voor elke meeting een geschikte ruimte
Voor elke meeting een geschikte ruimte

Zalen

 • Zalen

  Urkerzaal

  De Urkerzaal is onze vaste boardroom en is geschikt voor maximaal 8 personen en beschikt over veel daglicht door middel van een raam en lichtkoepel.
  Middels het BENQ systeem kunt u hier gemakkelijk draadloos presenteren op het scherm, zelfs met meerdere laptops tegelijkertijd.

  Gezien de grootte van de zaal is deze zaal uitermate geschikt voor diverse gesprekken en kleine bijeenkomsten.

 • Zalen

  Frieslandzaal

  De Frieslandzaal is een ruime, lange zaal met volop daglicht. De zaal is voorzien van een airconditioning. Kijkend over het weidse polderlandschap is dit de perfecte zaal om uw ideeën tot uiting te laten komen!

  Gelegen naast onze IJssel, Flevo en Emmeloordzaal is deze zaal ook uitermate geschikt als subsessie.

 • Zalen

  IJsselzaal

  De IJsselzaal is ruime, lichte zaal met veel verschillende mogelijkheden qua opstelling. De zaal beschikt over airco zodat u, wat voor weer het ook is, succesvolle gesprekken kunt voeren.

 • Zalen

  Flevozaal

  De Flevozaal is een L-vormige zaal waarin alle opstellingen mogelijk zijn. Deze zaal is niet alleen geschikt voor een vergadering, presentatie of training, maar ook voor een besloten feestavond of diner is dit de perfecte zaal. Ruim maar toch intiem en van alle gemakken voorzien!

 • Zalen

  Emmeloordzaal

  Onze grootste zaal is de Emmeloordzaal. Deze ruime en lichte zaal beschikt biedt vele mogelijkheden voor uw bijeenkomst, training of event.

  Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.