Direct naar de contentDirect naar de footer

Erop uit met de kids

 • Batavialand

  Batavialand

  Ga aan boord van het spectaculaire VOC-schip de Batavia, duik in de geschiedenis van Flevoland en beleef de verhalen van onze pioniers.

  Bekijk website
 • Walibi Holland

  Walibi Holland

  Het meest spectaculaire dagje uit!

  Kom naar Walibi Holland en beleef met het hele gezin een spectaculaire en gezellige dag uit! In het attractiepark aan de rand van het prachtige Veluwemeer is namelijk voor alle leeftijden veel te beleven. Zo zijn er attracties voor de allerkleinsten, maar hebben we ook meer dan 20 spectaculaire attracties voor kids vanaf 6 jaar. Hou je zelf niet zo van spanning? Op diverse chill spots zit je heerlijk met een kop koffie en wat lekkers, terwijl je kijkt hoe je kinderen genieten van de attracties!

  Bekijk website
 • Aviodrome

  Aviodrome

  Bij Luchtvaartmuseum Aviodrome ontdek je een wereld vol avontuur en ervaar je de luchtvaart van toen en nu. Sla je vleugels uit. Ga, doe en ontdek het zelf!

  Bekijk website
 • Pantropica (voorheen Orchidieeën Hoeve)

  Pantropica (voorheen Orchidieeën Hoeve)

  Met vertrouwen op het eigen kompas of aan de hand van de spannende speurtocht mogen de kids zelf op ontdekkingstocht over junglepaden met watervallen, loopbruggen en rotspartijen. Onderweg maken de kinderen kennis met allerlei dieren en planten. Durven ze de clowneske lori’s te voeren in de Lorituin? Of fladderen ze liever mee met duizenden vlinders in de grootste vlindertuin van Europa? En schrik niet als ze zomaar oog in oog staan met voorbij roetsjende aapjes, vleesetende planten of overstekende schildpadden.

  Bekijk website
 • Kinderboerderij Emmelerbos

  Kinderboerderij Emmelerbos

  Een leuk dagje uit voor de kinderen? Kom naar kinderboerderij Emmelerbos!

  Bekijk website