Direct naar de contentDirect naar de footer

Moederdag ontbijt

Tafel aanvragen

Met Moederdag nodigen wij u uit om samen met uw moeder een heerlijk ontbijt te nuttigen bij Hotel Emmeloord.

Trakteer uw moeder op een liefdevolle ervaring tijdens onze Moederdag ontbijt en laat haar speciaal voelen. Elke moeder verdient tenslotte iets bijzonders!
Begin de dag goed met een vers kopje koffie of thee naar keuze, en laat u verwennen! Geniet van een uitgebreid assortiment, waaronder vers afgebakken luxe broodsoorten, croissants, fruit, ontbijtgranen, yoghurt, roerei, en een selectie van luxe vleeswaren, kazen en zoetigheden. Voor Moederdag hebben we ons ontbijtbuffet uitgebreid met een scala aan heerlijke lekkernijen, waaronder sandwiches, diverse zoete en hartige hapjes, een glaasje bubbels en verse smoothies.

Het perfecte begin van Moederdag, om heerlijk wakker te worden en te genieten van al het lekkers dat ons buffet te bieden heeft!

Komt u met een groter gezelschap? Neem contact met ons op (vanaf 8 personen is telefonisch reserveren uitsluitend mogelijk). Wij reserveren de tafel afhankelijk van uw groepsgrootte, bij groepen boven 12 personen kan het zijn dat u niet aan 1 tafel zit, maar aan meerdere tafels. Wij zorgen wel altijd dat uw gezelschap bij elkaar geplaatst wordt.

Allergenen
Wij proberen onze gerechten zo samen te stellen dat gasten met de meest voorkomende voedselallergieën gewoon bij ons kunnen eten. Als u een allergie of intolerantie heeft, meld dit dan bij onze medewerkers. Wij informeren u graag over de ingrediënten die wij in onze gerechten gebruiken. Indien mogelijk, passen wij de samenstelling van de gerechten voor u aan.

Goed om te weten:
- Er zijn geen huisdieren toegestaan in ons restaurant.
- Tafelvoorkeuren kunnen wij niet garanderen en zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de tafels in het restaurant. Uiteraard zullen wij onze uiterste best doen om hieraan te kunnen voldoen.

Prijzen:
Volwassenen (vanaf 13 jaar): €25,50 p.p.
Kinderen (van 4 t/m 12 jaar): €15,00 p.p.
Baby's (0 t/m 3 jaar):* Gratis
*Voor kinderen t/m 2 jaar reserveren wij standaard een kinderstoel

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren