Direct naar de contentDirect naar de footer

Brasserie

Sfeervol dineren in een gezellige ambiance u kunt terecht in onze Brasserie of ons restaurant. Wij hebben alle ruimte voor u, waarbij u toch het idee heeft in een intieme sfeer te vertoeven.

Wij verwelkomen u graag weer in ons restaurant, vanaf juni voor maximaal 30 personen en hopelijk vanaf juli voor 100 personen.

Grotere gezelschappenzijn vooralsnog helaas niet mogelijk, wij bieden plaats voor 2 personenaan een tafel of voorhuishoudensaan een tafel.

Wij bieden geen plaats aan 3 personen of meer aan een lange tafel op 1,5 meter afstand. Daarvoor is de ruimte te beperkt.

Diner is mogelijk voor een tijdsduur van 1,5 uur. Omdat wij gebonden zijn aan het maximale aantal van 30 personen is het noodzaak dat u zich houdt aan het tijdsbestek van 1,5 uur.

FAQ
- Mag ik samen met iemand bij jullie aan tafel zitten die niet hoort tot mijn huishouden?
* Dat mag, maar uitsluitend met 1 persoon.

- Ik mag met mijn huishouden komen eten bij jullie, is er een maximaal aantal waaruit een de tafel mag bestaan?
* Nee, u kunt met uw hele huishouden komen eten ongeacht of die bestaat uit 5 of 15 personen. Hieronder vallen alleen de personen die bij u in 1 huis wonen, dus geen grootouders die elders wonen bijvoorbeeld.

- Waarmee moet ik rekening houden als ik bij jullie te gast ben?
* Bij aankomst desinfecteert u uw handen. Er is een routing aangebracht, deze moet worden gevolgd. Daarnaast is het van belang dat u te allen tijde de aanwijzingen van ons personeel opvolgt.

- Is het mogelijk contactloos te bestellen en af te rekenen?
* Ja, dat is mogelijk. Op uw tafel scant u een QR code met uw telefoon en kunt vervolgens bij een medewerker uw bestelling doorgeven


Het is van belang dat u alle adviezen en richtlijnen van de overheid in acht neemt voordat u ons hotel en restaurant bezoekt.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten