Direct naar de contentDirect naar de footer
Huiselijk en intiem
Huiselijk en intiem
Heerlijk eten en drinken

in een huiselijke sfeer

Heerlijk en verrassend

Sfeervol genieten van de heerlijkste gerechten

Wat fijn dat wij u weer mogen begroeten in ons ruim opgezette, sfeervolle restaurant, onze gezellige brasserie en hotelbar of op het zonnige terras.

Of het nu om een kop koffie gaat of om een uitgebreid diner; wij verwelkomen u graag.

Terras

Terras

Wat fijn dat het weer kan! Gezellig lunchen, genieten van een heerlijk kopje koffie of thee of een (klein) borreltje. Wij zijn weer geopend van 9:00uur tot 20:00uur en zijn er klaar voor u welkom te heten op ons terras!
Brasserie

Brasserie

Vanaf 7 juni mogen wij u weer verwelkomen in ons gezellige Brasserie voor een lekkere kop koffie, een heerlijke lunch of gezellige borrel. Wij hebben alle ruimte voor u, waarbij u toch het idee heeft in een intieme sfeer te vertoeven.
Diner

Diner

Sfeervol dineren in een gezellige ambiance u kunt terecht in ons klassiek ingerichte restaurant of in onze gezellige brasserie. Wij hebben alle ruimte voor u, waarbij u toch het idee heeft in een intieme sfeer te vertoeven.
Lunch

Lunch

Kom genieten van een heerlijke lunch bij Van der Valk Hotel Emmeloord. Van spiegelei tot hamburger, voor de grote en de kleine eter, bij ons bent u aan het juiste adres.
Ontbijt

Ontbijt

Maandag - vrijdag 06.30 tot 10.30 uur en zaterdag - zondag 07:30 tot 11:00. Een gezonde start van de dag, met een uitgebreide keuze aan gerechten.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,8
634 beoordelingen
h smith
Hotel Emmeloord 
Heerlijk gegeten

Het eten was lekker maar vooral de bediening was top!