Direct naar de contentDirect naar de footer
Huiselijk en intiem
Huiselijk en intiem
Heerlijk eten en drinken

in een huiselijke sfeer

Heerlijk en verrassend

Sfeervol genieten van de heerlijkste gerechten

Voor elk moment van de dag. Alleen, met familie, relaties of met vrienden. U bent van harte welkom!

Grotere gezelschappenzijn vooralsnog helaas niet mogelijk, wij bieden plaats voor 2 personenaan een tafel of voorhuishoudensaan een tafel.

Wij bieden plaats aan 3 personen of meer aan meerdere tafels op 1,5 meter afstand, op basis van beschikbaarheid

Diner is mogelijk voor een tijdsduur van 1,5 uur. Omdat wij gebonden zijn aan het maximale aantal van 30 personen is het noodzaak dat u zich houdt aan het tijdsbestek van 1,5 uur.

FAQ
- Mag ik samen met iemand bij jullie aan tafel zitten die niet hoort tot mijn huishouden?
* Dat mag, maar uitsluitend met 1 persoon.

- Ik mag met mijn huishouden komen eten bij jullie, is er een maximaal aantal waaruit een de tafel mag bestaan?
* Nee, u kunt met uw hele huishouden komen eten ongeacht of die bestaat uit 5 of 15 personen. Hieronder vallen alleen de personen die bij u in 1 huis wonen, dus geen grootouders die elders wonen bijvoorbeeld.

- Waarmee moet ik rekening houden als ik bij jullie te gast ben?
* Bij aankomst desinfecteert u uw handen. Er is een routing aangebracht, deze moet worden gevolgd. Daarnaast is het van belang dat u te allen tijde de aanwijzingen van ons personeel opvolgt.

- Is het mogelijk contactloos te bestellen en af te rekenen?
* Ja, dat is mogelijk. Op uw tafel scant u een QR code met uw telefoon en kunt vervolgens bij een medewerker uw bestelling doorgeven


Het is van belang dat u alle adviezen en richtlijnen van de overheid in acht neemt voordat u ons hotel en restaurant bezoekt.

Ontbijt

Ontbijt

Dagelijks van 07.00 tot 10.30 uur. Een gezonde start van de dag, met een uitgebreid buffet.
Lunch

Lunch

Kom genieten van een heerlijke lunch bij Van der Valk Hotel Emmeloord. Van spiegelei tot hamburger, voor de grote en de kleine eter, bij ons bent u aan het juiste adres.
Brasserie

Brasserie

Sfeervol dineren in een gezellige ambiance u kunt terecht in onze Brasserie of ons restaurant. Wij hebben alle ruimte voor u, waarbij u toch het idee heeft in een intieme sfeer te vertoeven.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,8
634 beoordelingen
CH
Hotel Emmeloord 
Gewoon goed!

We hadden een 3 gangen menu.. vooraf carpaccio, hoofdgerecht schnitzel en dame blanche toe. Goede smaak, vriendelijke bediening en op een goed tempo. Door corona maatregelen zaten we in de lounge bij de receptie ipv in het restaurant, maar dat was prima. Wel hadden we het gewaardeerd als er achtergrondmuziek zou zijn. Er was wat dat betreft, geen sfeer.

Hotelbar

Hotelbar

Voor speciale gelegenheden als een verjaardag, een jubileum of de afsluiting van uw vergadering is de Hotelbar zeer geschikt. Ook voor een gezellige borrel staan wij graag voor u klaar.

De hotelbar is dagelijks geopend van 16:00 - 01:00 uur.

Het is mogelijk om onze hotelbar exclusief af te huren voor besloten feesten en partijen.
Voor meer informatie en beschikbaarheid kunt u contact opnemen met onze sales afdeling (0527) 612345

Brasserie

Brasserie

Gezellig genieten van een kopje koffie met een gebakje? Of gebruik maken van een heerlijke lunch? Voor gezellige uitjes en voor een zakelijke meeting, alles is mogelijk! U bent van harte welkom!