Direct naar de contentDirect naar de footer
Huiselijk en intiem
Huiselijk en intiem
Heerlijk eten en drinken

in een huiselijke sfeer

Heerlijk en verrassend

Sfeervol genieten van de heerlijkste gerechten

Wij begroeten u graag in ons ruim opgezette, sfeervolle restaurant, onze gezellige brasserie en hotelbar.

Of het nu om een kop koffie gaat, een lekkere lunch, een gezellige borrel of een uitgebreid diner; u bent van harte welkom!

Brasserie

Brasserie

Een huiselijke sfeer waarin iedereen zich thuis voelt. Meeting point U bent dagelijks van harte welkom in onze brasserie; het hart van het hotel. Een zakelijke afspraak, een kopje koffie met gebak of rustig aan het werk in een inspirerende omgeving. In de huiselijke sfeer voelt iedereen zich thuis.
Diner

Diner

Verrassend eerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance. Traditioneel uit de Franse keuken maar ook meerdere seizoensgebonden specialiteiten.
Lunch

Lunch

In een ongedwongen sfeer genieten van een lekkere lunch. Ons ruim opgezette restaurant en brasserie zal iedere gast bevallen. Ons restaurant- en keukenteam kunnen niet wachten u weer te mogen bergoeten.
Ontbijt

Ontbijt

Ons ontbijtbuffet is alleen geopend voor onze hotelgasten. Hotelgasten kunnen gebruik maken van ons ontbijtbuffet o.b.v. afhalen. Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van roomservice (€ 10,00). Wij brengen uw ontbijt dan graag tot aan uw deur. Het ontbijt is van maandag t/m vrijdag van 06.30 tot 10.30 uur en zaterdag + zondag van 07:30 tot 11:00 uur.
High Tea

High Tea

Geniet met vrienden of vriendinnen, collega's of familie samen van een high tea!
Reviewz
Gemiddelde score:
8,8
634 beoordelingen
R. Vos
Hotel Emmeloord 
Prima locatie en goed eten, eten werd ook snel bezorgd, prima

Was verder prima, maar de bediening mag vaker langs komen om te vragen of we nog iets nodig hebben. Op één moment zat er zeker een uur tussen het contact en dat lijkt mij te lang voor een restaurant. Je mist ook de kans om iets extra's te verkopen