Direct naar de contentDirect naar de footer

Vakantiepark Biddinghuizen

Biddinghuizen is een dorpje in de provincie Flevoland en leent zich uitstekend voor diverse activiteiten. Elk jaar staat het plaatsje in de belangstelling vanwege Lowlands. Toch heeft Biddinghuizen bewoners en gasten nog veel meer te bieden op recreatievlak. Bent u op zoek naar een vakantiepark Biddinghuizen voor een comfortabele overnachting? Waarom boekt u geen kamer in het Van der Valk hotel te Emmeloord? Tijdens uw verblijf in ons hotel ontbreekt het u aan niets en gaat u een fantastisch verblijf tegemoet in deze plaats te Flevoland. Bovendien betaalt u in ons hotel geen boekingskosten en reserveert u gemakkelijk online.

ONTDEK DE MOOISTE PLEKJES IN BIDDINGHUIZEN

Biddinghuizen zelf is niet groot, maar heeft voor elke type bezoeker volop keuzemogelijkheid qua ontspanning. Het Veluwemeer is een heerlijke plek om te vertoeven. Tijdens mooi weer kunt u hier uitstekend zwemmen, wandelen en fietsen. Actief aan de slag met watersport? Het Veluwemeer leent zich hier uitstekend voor. Zweefvliegen is eveneens mogelijk in deze Flevolandse gemeente. Er is dus een scala aan activiteiten die bijdragen aan een onvergetelijk weekendje weg in Biddinghuizen. Ontdek samen met uw familie, vrienden of collega's wat Biddinghuizen u te bieden heeft en boek een overnachting bij ons vakantiepark Biddinghuizen. Wij zien er persoonlijk op toe dat het u nergens aan ontbreekt.

Boek online een hotelkamer bij Van der Valk in Emmeloord

Op zoek naar een comfortabele overnachtingsplek op een vakantiepark Biddinghuizen? Wacht niet langer, maar boek online de gewenste hotelkamer bij het Van der Valk hotel in Emmeloord. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en beschikken allemaal over gratis internet. Bij ontvangst in ons hotel krijgt u een gratis kopje koffie. Kijk zeker eens bij onze diverse arrangementen. Wij bieden namelijk diverse mogelijkheden voor mensen die er graag een weekendje tussenuit gaan. Wilt u een uitstapje maken in de omgeving? Voorzie Lemmer, Dronten en Urk van een bezoek en maak kennis met de mooiste plaatsjes in het noordoosten van Nederland. Voor een vakantiepark Biddinghuizen klopt u daarom aan bij het Van der Valk hotel Emmeloord.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod