Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant Emmeloord

Woont u in Emmeloord of omgeving en bent u op zoek naar een goed restaurant? Kom dan een hapje eten bij het Van der Valk restaurant Emmeloord. Ons restaurant is bij uitstek geschikt voor een etentje met familie, vrienden of zakelijke relaties. Zowel voor een ontbijt, lunch als een exclusief diner bent u bij ons aan het juiste adres. Er is altijd een arrangement beschikbaar dat perfect aansluit op uw wensen en verwachtingen. Nieuwsgierig of wilt u meer weten over de mogelijkheden in ons restaurant? Kom langs of bel ons direct voor het plaatsen van een reservering.

Waarom u komt eten in ons restaurant

Het heeft altijd meerwaarde om een hapje te komen eten in ons restaurant Emmeloord. Zo geniet u onder meer van typische Van der Valk gerechten, maar ook is het mogelijk om te genieten van overheerlijke seizoensgerechten. Ons hotel is altijd geopend tot 23:00 uur en voor ieder budget zijn er passende dinermogelijkheden. Of het nu gaat om een zakelijk etentje, een bruiloftsdiner of een etentje met vrienden: in ons restaurant geniet u altijd van de allerbeste kwaliteit. Onze chef-kok zet namelijk zijn beste beentje voor. De mogelijkheden op culinair gebied zijn onbegrensd, dus is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op onze uitgebreide Van der Valk menukaart.

Boek uw arrangement bij ons Van der Valk restaurant Emmeloord

In ons restaurant Emmeloord is er plaats voor ruim 230 gasten. Juist ook voor grote gezelschappen zit u bij ons helemaal goed. Laat ons daarom weten wat uw wensen zijn, dan houden we daar rekening mee. Wij gaan graag voor u aan de slag om er een geslaagde lunch of diner van te maken. Naast ons restaurant kunt u ook terecht in onze lounge of hotelbar. De lounge is ideaal voor een kopje koffie en een gebakje, terwijl de hotelbar zich uitstekend loont voor een wijntje of speciaal biertje. Kom gerust langs voor een hapje en een drankje bij ons Van der Valk restaurant Emmeloord en ontdek de veelzijdigheid van ons luxe restaurant.

Overtuigd? Bekijk direct onze arrangementen