Direct naar de contentDirect naar de footer

Overnachten Weerribben

Weerribben is een prachtig natuurpark in de gemeente Overijssel en een fantastische locatie om een nachtje door te brengen. Het park is in 1992 aangelegd en ligt in de gemeente Emmeloord. Heeft u behoefte aan rust en wilt u graag optimaal ontspannen, alleen of samen met uw partner? Boekt u dan een overnachting in het Van der Valk hotel Emmeloord. In ons hotel ontbreekt het u aan niets. Het hotel is van alle gemakken voorzien en u bent op de juiste bestemming om weer even helemaal op te laden. Zeker na een stressvolle periode is dit een prettig vooruitzicht. Waar kunt u nu beter tot rust komen dan in een natuurrijke omgeving?

Overnachten Weerribben voor een romantisch weekend

In Weerribben komen mens en natuur op actieve wijze bij elkaar samen. Daar komt u ongetwijfeld achter tijdens overnachten Weerribben. In dit groene doolhof kunt u eindeloos wandelen. Een boswachter neemt u mee op sleeptouw en laat u graag de mooiste plekjes van Weerribben zien. Fietsen in dit natuurrijke gebied is eveneens een optie. Verder worden er ook allerlei activiteiten georganiseerd in dit natuurpark, dus er is altijd wel iets te doen. Tijdens overnachten Weerribben is het eveneens een aanrader om Emmeloord van een bezoek te voorzien. Pak er een terrasje of ga gezellig winkelen met uw partner. Het draagt bij aan een onvergetelijk en romantisch weekendje weg!

Boek online een kamer in het Van der Valk hotel Emmeloord

Overnachten Weerribben bij Van der Valk levert u altijd voordelen op. Zo betaalt u bij ons geen boekingskosten en ontvangt u altijd een gratis kopje koffie. U overnacht altijd in een ruime kamer met comfortabele bedden. U wordt elke morgen uitgerust wakker en u geniet vervolgens van een uitgebreid ontbijt. In de avonden is ons restaurant geopend voor een overheerlijk diner, met liefde bereid door onze chef-kok. Dit alles maakt een bezoek aan ons hotel zeker de moeite waard. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en het hotel beschikt over gratis internet. Kom daarom overnachten Weerribben en ontdek wat Nederland u aan natuurschoon te bieden heeft.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod