Direct naar de contentDirect naar de footer

Overnachten vlakbij Friesland

Friesland, de aantrekkelijke provincie in het noorden van Nederland. De provincie waar de Elfstedentocht plaatsvindt, waar het Fries een levende taal is, waar er bijzonder fraai natuurschoon te bewonderen valt in vier Nationale Parken. Friesland is via de Afsluitdijk verbonden met Noord-Holland en grenst aan het mooie IJsselmeer en de ondiepe Waddenzee. Vier schitterende Waddeneilanden behoren tot Friesland: Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Een vakantie in Friesland is een absolute aanrader! Wenst u te overnachten in Friesland? Houdt u echter niet van overbevolkte hotels in drukke toeristische plaatsen? Een uitstekend alternatief voor overnachten Friesland is een verblijf in Van der Valk Emmeloord. Emmeloord ligt op de Noordoostpolder, en is slechts zo'n 60 kilometer verwijderd van hartje Friesland.

OVERNACHTEN NABIJ FRIESLAND? GA VOOR EEN RUSTIG HOTEL

Ons hotel is erg rustig en landelijk gelegen op de Noordoostpolder, aan de rand van Emmeloord. U bereikt ons met de auto heel gemakkelijk via autosnelweg A6. U hoeft geen schrik te hebben om geen parkeerplaats voor uw wagen te vinden, want er is een ruime gratis parking naast ons hotel.

FACILITEITEN OVERNACHTEN DICHTBIJ FRIESLAND

Van der Valk Emmeloord biedt u alle faciliteiten die u verlangt. U hoeft niet aan comfort in te boeten om te overnachten nabij Friesland! Onze hotelkamers en suites zullen u bekoren. Ons keukenteam bereidt de smakelijkste maaltijden voor u. Geniet in de ochtenduren van ons verkwikkende ontbijt, met verse broodjes, croissants, cereals en nog veel meer. Ook de lunch en het diner kunt u gebruiken in ons restaurant. Een meergangenmenu of een simpele maaltijd? Het is allemaal mogelijk bij Van der Valk Emmeloord! Geniet na uw maaltijd in onze gezellige bar nog wat na bij een goed glas wijn of een lekkere cocktail. Ook de deuren van onze wellnessruimte staan voor u open. Niets zo heerlijk als een ontspannende sauna na een boeiende daguitstap in Friesland! Train uw lichaam in onze moderne fitnessruimte, die is uitgerust met een roeiapparaat, een crosstrainer en meerdere oefenfietsen.

OVERNACHTEN IN EMMELOORD

Verken niet alleen Friesland, maar ook de Noordoostpolder! Vanuit Emmeloord bent u binnen 20 minuten in Urk, het voormalige eilandje in de Zuiderzee. Ook het prachtige natuurschoon van het Nationaal Park Weerribben-Wieden moet u gezien hebben. Overnachten Friesland? Overweeg een volwaardig alternatief: overnachten bij Van der Valk Emmeloord!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod