Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Friesland aan het water

Als u op zoek bent naar rust, zijn hotels in Friesland aan het water zeker een aanrader. Het is fantastisch om vanaf de bank zo op het water te kijken. Op de een of andere wijze is dit voor veel mensen rustgevend. Of wat denkt u ervan als u zo vanuit uw achtertuin het water op kunt om te varen? Dit alles is bijna mogelijk als u een overnachting boekt bij hotel Van der Valk Emmeloord. Ons hotel ligt vlakbij nationaal park de Weerribben. Dus u kunt als het ware varen en genieten vanuit de achtertuin. U wilt graag naar Friesland? Hotels aan het water hebben hierbij uw voorkeur? Boek dan nu een kamer, een suite of een arrangement bij hotel Van der Valk Emmeloord.

HÉT HOTEL ALS U ZOEKT NAAR NABIJE HOTELS FRIESLAND AAN HET WATER

U heeft veel zin in een verblijf in een hotel aan het water in Friesland en omstreken? Friesland is dan ook een prachtige regio om te verblijven. Een goed alternatief voor hotels in Friesland aan het water is hotel Van der Valk Emmeloord. U verblijft ook dan dichtbij het water en u bent in korte tijd in Friesland. Wat zijn de voordelen van een verblijf in dit hotel?

- Dichtbij nationaal park de Weerribben
- Een gezellige hotelbar
- Centraal gelegen
- Geen reserveringskosten

ACTIVITEITEN BIJ EEN HOTEL AAN HET WATER NABIJ FRIESLAND

Als u een kamer boekt bij hotel Van der Valk Emmeloord als alternatief voor hotels in Friesland aan het water, zit u helemaal goed. U kunt vanaf deze locatie veel kanten op en er is veel te doen en te beleven. Wat zou u zoal kunnen ondernemen vanuit dit hotel? En niet te vergeten in het hotel?

- Varen op de Weerribben
- Culinair genieten in ons restaurant
- Romantisch overnachten
- Per fiets de natuur van de Noordoostpolder bewonderen
- Een dagje naar Lemmer
- Een bezoek brengen aan Dronten

Ook bent u met 10 minuten in Urk, een leuk vissersdorp waar u heerlijk kunt ronddwalen. Boek nu een kamer of suite bij hotel Van der Valk Emmeloord en geniet van uw verblijf in een van de hotels nabij Friesland aan het water.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod