Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotelaanbiedingen-Friesland

Een vakantie in Friesland? Een schitterend idee! Verken de Friese steden, geniet van de Friese cultuur en bewonder het Friese landschap. De historische Friese stadjes, bekend van de Elfstedentocht, zijn stuk voor stuk een bezoekje waard. In de vier Nationale Parken komen natuurliefhebbers volop aan hun trekken. Kijkt u uit naar hotelaanbiedingen in Friesland? Houd er rekening mee dat vele hotels in Friesland drukbezet en overbevolkt zijn in het toeristisch seizoen. Een parkeerplaats vinden nabij een hotel in een Friese stad is bovendien niet altijd gemakkelijk! Indien u liever in een rustig hotel in een landelijke omgeving logeert, moet u Van der Valk Emmeloord overwegen. Vanuit ons hotel op de Noordoostpolder bereikt u het hartje van Friesland in slechts een half uurtje.

VAN DER VALK EMMELOORD AANBIEDINGEN I.P.V.HOTELAANBIEDINGEN FRIESLAND

Voor een voordelige en comfortabele overnachting nabij Friesland hoeft u niet naar hotelaanbiedingen Friesland te zoeken. Informeer bij Van der Valk Emmeloord naar last minute aanbiedingen en goedkope arrangementen! Van der Valk Emmeloord bevindt zich op de Noordoostpolder, in de landelijke omgeving van het plaatsje Emmeloord. U bereikt ons hotel gemakkelijk via autosnelweg A6. Naast ons hotel vindt u een gratis parking.

GENIETEN VAN EEN GERIEFLIJK HOTEL NABIJ FRIESLAND

Met hotels Friesland aanbiedingen zult u niet snel een even gerieflijke accommodatie als Van der Valk Emmeloord vinden! Bij Van der Valk Emmeloord treft u 110 verzorgde kamers en luxe suites aan. Het ontbreekt u tijdens uw verblijf zeker niet aan comfort! Gebruik de maaltijden in ons gezellig restaurant, waar onze keukenbrigade ervoor zorgt dat u heerlijke gerechten voorgeschoteld krijgt. Onze sfeervolle hotelbar heet u welkom voor een gezellige borrel. Een Van der Valk aanbieding doet niet onder voor hotelaanbiedingen Friesland!

AAN FACILITEITEN GEEN GEBREK

Bij Van der Valk Emmeloord profiteert u van een ruime waaier aan faciliteiten. Kom tot rust in ons wellnesscentrum, voorzien van een sauna en een Turks stoombad. Als u liever uw lichaam in goede vorm wilt houden, staan de oefentoestellen in onze fitnessruimte voor u klaar. In alle kamers en de gemeenschappelijke ruimtes is gratis wifi aanwezig.

HOTELAANBIEDINGEN BIJ FRIESLAND? KIES VAN DER VALK!

Van der Valk Emmeloord is perfect gelegen voor een verkenning van Friesland én de Noordoostpolder! Vergeet niet om het voormalige eilandje Urk te bezoeken, alsook het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Hotelaanbiedingen Friesland gezocht? Informeer bij Van der Valk Emmeloord naar voordelige arrangementen en last minutes!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod