Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Zwartewater

Hotel Zwartewater is een ruim opgezet hotel welke gelegen is op korte afstand van Nationaal Park de Weerribben - Wieden. Naast de fantastische natuur die het gebied u te bieden heeft, valt er nog veel meer te beleven.

Hotel Zwartewater, comfort pur sang

Het Van der Valk Hotel Zwartewater is een prachtig hotel. Het hotel bestaat uit maar liefst 110 mooie en comfortabele kamers. Onze kamers zijn van alle gemakken voorzien, zodat u zich hier helemaal thuis kunt voelen. Standaard heeft iedere kamer de beschikking over een draadloze internetverbinding en flatscreen televisie. Ook heeft iedere kamer een ligbad met aparte douche en heeft u, als hotelgast, toegang tot onze sauna en fitness.

Zalenverhuur

Naast de mogelijkheid om te overnachten is het ook mogelijk om bij Hotel Zwartewater zalen te huren. Of u nou wilt gaan trouwen of wanneer u een belangrijke vergadering gepland heeft staan. Bij ons kunt u voor alles terecht! Neem contact op met de receptie voor meer informatie over beschikbaarheid en prijzen.

Bereikbaarheid

Hotel Zwartewater is gelegen aan de rand van de Flevolandse plaats Emmelooord. Het hotel ligt op korte afstand van de snelweg A6. Wanneer u afslag 15 (Emmeloord) neemt ziet u het hotel bij het binnen rijden van Emmeloord direct aan uw rechterzijde liggen. Naast de mogelijkheid om ons hotel te bereiken met eigen vervoer zijn wij ook bereikbaar met het openbaar vervoer. Echter beschikt Emmeloord niet over een treinstation en kunt u het best de route even plannen via 9292.nl

Arrangementen bij Hotel Zwartewater

Het is voor ons van groot belang dat u een fantastische tijd beleeft in en buiten ons hotel tijdens uw verblijf. Speciaal daarvoor hebben wij een groot aantal arrangementen voor u op een rijtje gezet. Dankzij deze arrangementen wordt het nog gemakkelijker om uw vakantie of verblijf bij hotel Zwartewater in te plannen en daarnaast leuke dingen te gaan doen. Onze arrangementen veranderen per seizoen, waardoor er altijd wel weer iets leuks te doen is. Voor meer informatie klikt u op het kopje "arrangementen" of klikt u hier. Bij vragen kunt u ons gerust bellen!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod