Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Weerribben

Het Nationaal Park Weerribben-Wieden is een ‘must’ voor elke natuurliefhebber. Wandelen, fietsen en varen in dit moerasgebied zijn absolute aanraders. Kanovaren over het water terwijl u naar het gezang van de vogels luistert, is het hoogtepunt van uw dag. Voor een luxueus hotel nabij Weerribben – Wieden moet u bij Van der Valk Emmeloord zijn. Ons hotel ligt in het centrum van de Noordoostpolder, op slechts 20 minuten rijden van het Nationaal Park Weerribben-Wieden.

MINSTENS EVEN GOED ALS EEN HOTEL WEERRIBBEN

Verblijf nabij het natuurgebied van Weerribben-Wieden en logeer in een erg luxueus hotel! Van der Valk Emmeloord situeert zich ten noorden van de stad Emmeloord. Ons hotel is vlot bereikbaar via autosnelweg A6, afrit Emmeloord. Het centrum is slechts drie kilometer verwijderd. Het voormalige eiland Urk ligt op slechts 20 kilometer. Voor een gerieflijk hotel nabij Weerribben – Wieden bent u bij ons aan het juiste adres!

GERIEFLIJKE HOTELKAMERS EN TALRIJKE FACILITEITEN

Een hotel nabij Weerribben – Wieden zal niet gemakkelijk ons comfort en onze faciliteiten evenaren. In onze huiselijke kamers en thematische suites hebt u het onmiddellijk naar uw zin. We beschikken ook over ‘connecting door’ familiekamers, die via een tussendeur met elkaar verbonden zijn. Waarom zou u zich na een actieve vakantiedag niet ontspannen in onze wellnessruimte? Geniet van onze sauna en ons Turks stoombad! In onze ruime fitnessruimte treft u onder meer fietsen, een roeiapparaat en een crosstrainer aan. In welk hotel Weerribben mag u genieten van dergelijke voorzieningen?

WAT ONZE KEUKEN U TE BIEDEN HEEFT

Ons keukenteam staat voor u gereed om de smakelijkste gerechten klaar te maken. ’s Morgens wacht er een uitgebreid ontbijtbuffet op u. Op onze lunchkaart vindt u gevarieerde gerechten, van een spiegelei tot een Big Valk hamburger. Voor het diner heeft onze chef zowel traditionele Hollandse gerechten als gastronomische hoogstandjes op de menukaart geplaatst. We ontvangen u graag in onze hotelbar, waar u een smakelijk drankje of een heerlijk hapje wacht.

MOOIE UITSTAPJES VANUIT HET HOTEL NABIJ WEERRIBBEN

Profiteer van uw verblijf in de Noordoostpolder om de omgeving tot in de verste hoekjes te verkennen. Het voormalige Zuiderzee-eiland Urk is een bezoekje zeker waard. Breng ook een bezoek aan de nabijgelegen steden Lelystad en Kampen. Bezichtig het historische Ir. D.F. Woudagemaal en de fraaie Orchideeënhoeve. Een leuk hotel Weerribben? Van der Valk Emmeloord is een uitstekende keuze!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod