Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Urk

Urk was vroeger een eilandje in de Zuiderzee. Nu is Urk voor een groot deel omgeven door de Noordoostpolder. Toch voelt het nog steeds alsof u op een eiland bent. In het oude centrum van Urk staan de huizen dicht bij elkaar om ruimte uit te sparen. Bezoek de schilderachtige vissers- en jachthaven, de stranden langs de dijk en het natuurgebied Toppad Urk. Op zoek naar een hotel in Urk? In het centrum een rustig hotel vinden met voldoende parkeerplaatsen kan wel eens moeilijk worden. Waarom in een hotel in Urk overnachten, als u binnen een straal van 20 kilometer een ruim en comfortabel hotel vindt met een uitgebreide parking? Boek snel een kamer bij Van der Valk Emmeloord!

Hotel Emmeloord

Hotel Emmeloord

  • 110 comfortabele kamers en suites
  • Smaakvol restaurant
  • Gezellige hotelbar
  • Fitness center
  • E-chopper verhuur

Ervaar de uitgestrekte landschappen van de Noordoostpolder, geniet van de historische plaatsjes Lemmer, Schokland en Urk en beleef de vele mogelijkheden die deze regio u te bieden heeft.

Hotel Urk? Ga voor een luxe hotel nabij

Ons hotel ligt aan de rand van Emmeloord, nabij autosnelweg A6. Naar een parkeerplaats hoeft u niet lang te zoeken. U parkeert uw wagen gratis vlak naast ons hotel. Van der Valk Emmeloord is erg rustig gelegen aan het water, in de buurt van het Emmelerbos. Het centrum van Emmeloord ligt op slechts twee kilometer. Urk bereikt u met de auto binnen 20 minuten. Kies voor van der Valk Emmeloord in plaats van een overbevolkt hotel in Urk!

Een gastvrij hotel nabij Urk

Van der Valk Emmeloord doet qua comfort zeker niet onder voor een hotel Urk. Onze 110 kamers en suites zijn voorzien van al het nodige dat u verlangt. U hebt gratis toegang tot de sauna en het Turks stoombad in onze wellnessruimte. Sportieve hotelgasten die aan hun conditie willen werken, kunnen terecht in onze fitnessruimte. Op elk moment van de dag bent u hartelijk welkom in ons ruime restaurant. Om de dag goed te starten wacht er 's morgens een overvloedig ontbijtbuffet op u. Ook voor een smaakvolle lunch en een uitgebreid diner staat ons keukenteam voor u klaar. Onze hotelbar is ingericht in Engelse stijl en is de ideale plaats om na het diner nog wat te babbelen bij een heerlijk drankje.

Verken de omgeving van Emmeloord

Naast een bezoek aan Urk mag u niet vergeten om de ruime omgeving van Emmeloord te ontdekken. Het Nationaal Park Weerribben-Wieden ligt op slechts 20 kilometer. Het is een ideaal gebied om te fietsen en te wandelen. Hotel Urk? Van der Valk Emmeloord is een volwaardig alternatief!

Hotel Emmeloord