Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Lemmer boeken?

U bent op zoek naar een hotel. Lemmer en omgeving heeft veel moois te bieden, dus wilt u hier in de regio overnachten en genieten van comfort en luxe. Dan is een Van der Valk hotel de juiste keuze, bijvoorbeeld Hotel Emmeloord. De afstand van hotel naar Lemmer is namelijk slechts 25 kilometer via een snelweg.

WAT BIEDT DIT VAN DER VALK HOTEL?

Indien u zoekt naar Hotel Lemmer Friesland dan denkt u wellicht niet direct aan Emmeloord. Maar het in Emmeloord gelegen Van der Valk Hotel biedt u alles waar u naar op zoek bent, want helaas is er nog geen Van der Valk hotel Lemmer. Op een 15 minuten afstand van Lemmer heeft het hotel 110 ruime en nette kamers beschikbaar en kunt u gebruik maken van sauna, Turks stoombad en dompelbad. Ook Fitness behoort tot de mogelijkheden in dit hotel. Lemmer biedt veel leuke restaurants en bars, maar eten en drinken kan ook zeer goed in het restaurant of in de bar van het hotel. Kortom, het hotel biedt alles voor een aangenaam verblijf.

VANUIT HET HOTEL LEMMER BEZOEKEN!

Lemmer is een erg leuke en gezellige plaats in Friesland, vooral in de zomermaanden. Het is een toeristische plaats en het kan daarom in de zomer druk zijn. Last-minute boeken is dan lastig met een hotel, Lemmer kan namelijk zomaar volgeboekt zijn. Geen nood, want vanuit het Van der Valk hotel Lemmer, Friesland en omgeving bezoeken is ideaal. Het hotel ligt namelijk centraal in Noord-Nederland en de rijtijd vanuit de overige streken in Nederland is beperkt, ook door de ligging aan snelweg A6.

WAT KUNT U DOEN IN LEMMER EN OMGEVING?

Lemmer is een echte Friese watersportplaats. In de zomer is de haven overvol en gezellig en dit nodigt uit om met een boot het Ijsselmeer of de Friese binnenwateren te bevaren. Het strand van Lemmer is ook drukbezocht op warme, zonnige dagen. Eind juli, begin augustus vindt de jaarlijkse Lemster feestweek plaats, samen met het Skûtsjesilen. Een week muziek, gezelligheid en kermis zorgt voor veel toerisme. Bereid u voor op een tegenslag als u dan op zoek bent naar een hotel, Lemmer is dan helaas geheel volgeboekt.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod