Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotels in Giethoorn volgeboekt?

Vanuit één van de Van der Valk hotels Giethoorn en omgeving verkennen? Dan is Hotel Emmeloord uitermate geschikt. Na een intensieve dag vindt u alle luxe, rust en comfort in het hotel. Giethoorn ligt op nog geen half uur rijden van het hotel. Maar naast Giethoorn zijn er nog veel meer bezienswaardigheden en uitstapjes te maken vanuit Hotel Emmeloord, door de centrale ligging van het hotel. Giethoorn is eenvoudig te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer vanaf het hotel. Giethoorn en omgeving is ook aantrekkelijk voor de fietsliefhebber met prachtige fietsroutes door natuurpark Weerribben-Wieden richting Giethoorn.

IN DE BUURT VAN HET HOTEL; GIETHOORN EN NATIONAAL PARK WEERRIBBEN-WIEDEN

Vanwege de populariteit zijn hotels in Giethoorn in de zomermaanden vaak geheel volgeboekt. Emmeloord is daarom een ideale uitwijkplaats voor een hotel. Giethoorn wordt wel het Hollands Venetië genoemd en hoewel het dorp niet groot is, is het wereldberoemd en trekt het bezoekers vanuit alle windstreken. U kunt dit prachtige dorp ontdekken met behulp van een fluisterboot, kajak, Gieterse punter of natuurlijk wandelend of fietsend.

Giethoorn ligt bovendien aan het Nationaal natuurpark Weerribben-Wieden. Het prachtige en karakteristieke landschap kenmerkt zich door het grote laagveenmoeras met moerasbos, hooiland en rietland. Dit zorgt uiteraard ook voor een grote verscheidenheid aan flora en fauna, waaronder de otter.

HET HOTEL EN DE FACILITEITEN

Van der Valk Emmeloord biedt een fijne balans van rust en ontspanning, comfort en luxe, zodat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Het hotel biedt plaats aan 110 kamers, een goed restaurant met bar en diverse zalen voor speciale gelegenheden. Ook als u graag van fitness of wellness geniet dan maakt u een goede keuze met dit hotel. Giethoorn ligt zoals gezegd dicht in de buurt en het hotel is centraal gelegen en gelegen aan de A6.

Heeft u vanuit het Van der Valk hotel Giethoorn bezichtigd, dan heeft u wellicht nog interesse in andere uitstapjes. Indien u in het juiste seizoen boekt, dan kunt u in de omgeving genieten van de prachtige, kleurrijke bollenvelden en lokale wijngaarden en andere boomgaarden in de Noordoostpolder.

Heeft u naar aanleiding van dit artikel vragen over het hotel, Giethoorn of het boekingsproces.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod