Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Friesland?

Bent u op zoek naar een hotel in Friesland en omgeving? Dan is Van der Valk Hotel Emmeloord de juiste keuze voor u vanwege de centrale ligging van dit hotel. Friesland, met name het zuidwesten van Friesland, kunt u vanuit dit hotel prima bereiken. Meerdere provincies zijn overigens binnen een kwartier bereikbaar vanuit dit hotel (Friesland, Overijssel, Overijssel, Drenthe) en uiteraard de Noordoostpolder waar Emmeloord deel van uit maakt.

BOEK EEN VAN DER VALK HOTEL; FRIESLAND LIGT AAN UW VOETEN!

Wilt u vanuit het hotel Friesland bezoeken, dan heeft u voldoende mogelijkheden in de regio. U kunt bijvoorbeeld naar Lemmer of Stavoren voor gezellige haven, een blik over het Ijsselmeer of een bezoek één van de Friese Ijsselmeerstranden. Het Tjeukemeer of de Groote Brekken lenen zich voor een heerlijke dag zeilen, met mogelijkheid tot boothuur. Wilt u wel iets verder rijden vanaf het hotel dan biedt Friesland nog veel meer mogelijkheden.

Vanuit het hotel Friesland bezoeken is ook mogelijk met het openbaar vervoer. Zo kunt u met de bus vanuit Emmeloord binnen een uur diverse plaatsen in Friesland bereiken.

WAT BIEDT VAN DER VALK HOTEL EMMELOORD?

Van der Valk Hotel Emmeloord beschikt over 110 comfortabele kamers. Culinair genieten kunt u gewoon in het hotel, met een à la carte restaurant en gezellige bar. Ook ontspanning en inspanning zijn gewaarborgd in de vorm van wellness en fitness mogelijkheden in het hotel. Friesland is u gisteren wat teveel geworden? Ontspan dan heerlijk een dagje met wellness en heerlijk eten en drinken.

Daarnaast zijn er 6 multifunctionele zalen voor events, vergaderingen en congressen in het hotel. Friesland heeft een groot Business Center in Heerenveen, zodat het hotel een zeer geschikte locatie is voor uw (business) event gericht op het noorden van Nederland.

Emmeloord is wellicht niet waar u direct aan denkt voor een bezoek aan Friesland vanuit een hotel. Friesland ligt toch maar slechts op enkele kilometers afstand en biedt daarnaast nog veel meer in de directe regio. Bovendien is het hotel erg goed bereikbaar vanuit de randstad en het zuiden van Nederland.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod