Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Dronten

Dronten ligt in het noorden van de Flevopolder en ligt daarom dus vlakbij Emmeloord in de Noordoostpolder. Zoekt u een hotel in Dronten, dan kunt u dus prima bij Van der Valk Hotel Emmeloord overnachten. De recensies en ervaringen zijn namelijk erg positief over dit hotel. Dronten telt ruim achtentwintigduizend inwoners, maar toch zijn er slechts een handvol hotels in Dronten. Zoekt u dus naar Hotel Dronten, dan is Van der Valk Emmeloord een goede uitvalsbasis.

WALIBI HOLLAND

Attractiepark Walibi Holland ligt op een steenworp afstand van Dronten. Hotel Van der Valk Emmeloord is ook dan een goede keuze, met goede verbindingen naar het attractiepark. Het attractiepark is leuk voor jong en oud. Fietsen in de regio is ook erg mooi, dus vanuit een hotel Dronten of Hotel Emmeloord kunt u ook op de fiets naar Walibi Holland. Daar is een fietsenstalling aanwezig.

DRONTEN EN OMGEVING.

Centraal gelegen hotel Dronten? Vanuit Emmeloord kunt u alle kanten op. Zo verkent u Dronten en omgeving, met in de bollenmaanden prachtig gekleurde velden die u met de fiets het beste verkent. Wil u lekker uitwaaien aan het water? Dan gaat u lekker met uw gezelschap naar de Ijsselmeerkust. Dit kan in de buurt van Dronten en Lelystad, maar ook Lemmer heeft een prachtig strand en is vanuit Van der Valk Emmeloord beter bereikbaar dan een Hotel in Dronten.

Ook het historische Kampen is een aanrader om een dag te bezoeken vanuit uw Hotel Dronten / Emmeloord. Wat de ligging van het Van der Valk hotel zo ideaal maakt is de korte afstanden naar zowel de Noordoostpolder, Friesland als Overijssel en Drenthe. Zo kunt u alle kanten op en heeft u genoeg mogelijkheden tot uitstapjes bij een langer verblijf.

FACILITEITEN HOTEL DRONTEN

Boekt u een hotel Dronten en wilt u met uw huisdier komen, bekijk dan goed of dit is toegestaan. In het Van der Valk hotel zijn huisdieren toegestaan in de Economy kamers. Dit is niet vanzelfsprekend bij elk hotel (Dronten heeft ook hotels waar dit niet is toegestaan). Ook heeft niet elk hotel voldoende mogelijkheden voor zakelijke besprekingen en evenementen. Hotel Emmeloord beschikt over meerdere zalen voor vergaderingen, bruiloften en andere feesten en evenementen.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod