Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Blokzijl

Het Van der Valk Blokzijl Hotel is gelegen nabij de plaats Emmeloord. Dé plaats om even helemaal tot rust te komen en te ontspannen, maar daarnaast ook de perfecte locatie om samen te komen met uw collega's.

Hotel Blokzijl, vlakbij De Weerribben

Bent u dol op de natuur? Dan is Hotel Blokzijl de perfecte locatie om een weekend, midweek of langer door te brengen. Het hotel is gelegen in de buurt van Nationaal Park de Weerribben. Dit bijzondere Nationaal Park, wat vooral bekend is om de grote hoeveelheid water dat hier te vinden is, beslaat zo'n 35 vierkante kilometer. In 2004 werd de Weerribben door het NCRV-televisieprogramma "De mooiste plaats van Nederland" uitgeroepen tot winnaar. Al met al natuurlijk reden genoeg voor de natuurliefhebber om ons te bezoeken.

Hotel Blokzijl, genieten zoals het hoort

Hotel Blokzijl beschikt over meer dan honderd comfortabele kamers. Het is ons doel om u helemaal tot rust laten te komen in onze omgeving. Naast onze fitness faciliteiten bieden we ook een wellnesscentrum en een gezellig restaurant met bar waar u heerlijk kunt genieten van een maaltijd, ontbijt of een drankje kunt doen.

Trouwen? Huur een zaal in Hotel Blokzijl

Naast overnachten in Hotel Blokzijl is het uiteraard ook mogelijk om een zaal te huren. Hier kunt u vervolgens uw huwelijksreceptie houden, waarna u dezelfde avond in ons hotel kunt blijven slapen!

Een receptie op een makkelijk te bereiken locatie en precies zoals u het in gedachten had. Wij denken namelijk graag mee met uw wensen en verwachtingen!

Vergaderen, ook daarvoor kunt u bij ons terecht!

Komt er een belangrijke vergadering aan waarbij u veel mensen verwacht? Hotel Blokzijl ontvangt u met open armen. Naast het organiseren van de vergadering en het regelen van een ruimte in ons hotel zijn er nog tal van andere mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een uitgebreide lunch, zodat u en uw collega's naast de vergadering ook nog eens een lekker