Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Biddinghuizen

Biddinghuizen is een kleine plaats in de provincie Flevoland en oefent een grote aantrekkingskracht uit op zowel jong als oud. Lowlands is namelijk een jaarlijks terugkerend festival en trekt tienduizenden mensen naar Biddinghuizen. Kenmerkend voor Biddinghuizen is de ijsvogel. U komt de vogel overal in dorp tegen. Wilt u er even tussenuit na een stressvolle periode of bent u juist voor zaken in Biddinghuizen of omgeving? Kom dan overnachten in het Van der Valk hotel Emmeloord. Overnachten in ons hotel Biddinghuizen betekent dat het u nergens aan ontbreekt. In ons hotel is alles tot in de puntjes geregeld en u voelt zich daardoor helemaal thuis.

Wat Biddinghuizen te bieden heeft

Tijdens uw verblijf in ons hotel Biddinghuizen is het de moeite waard om erop uit te trekken. Biddinghuizen heeft diverse bezienswaardigheden die u kunt bewonderen tijdens een wandel- of fietstocht. Geniet bijvoorbeeld aan het Veluwemeer of ga zweefvliegen met uw vrienden of collega's. Er zijn voldoende spannende activiteiten te ondernemen om er een geslaagd dagje uit van te maken. Na een lange dag te hebben doorgebracht in deze Flevolandse gemeente, kunt u optimaal ontspannen in ons hotel. Geniet onder meer van een typisch Van der Valk gerecht dat is bereid door onze chef-kok. Liever actief bezig? Bezoek dan ons fitnesscenter.

Boek online een Van der Valk hotel Biddinghuizen

Ons hotel Biddinghuizen is van alle gemakken voorzien en daarom een interessante optie voor een comfortabele overnachting. Bij Van der Valk hotel Emmeloord betaalt u geen boekingskosten. Annuleren is mogelijk tot 12:00 uur op de dag van aankomst. Bij het inchecken in ons hotel ontvangt u een gratis kopje koffie. Daardoor voelt u zich zeker welkom in ons veelzijdige hotel. Er is altijd voldoende parkeergelegenheid voor de auto en het gehele hotel is voorzien van gratis internet voor onze gasten. Tenslotte bent u ook voor een feest of bruiloft bij Van der Valk aan het juiste adres. Ons hotel beschikt namelijk over diverse zalen, eveneens handig voor zakelijke afspraken of meetings. Kom daarom overnachten in Biddinghuizen en boek een mooie kamer in het Van der Valk hotel Emmeloord.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod