Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Baarlo

Ontspannen overnachten in eigen land inclusief een vleugje romantiek? Kom dan een nachtje slapen in het Baarlo hotel bij Van der Valk. Dit karakteristieke dorp heeft alles in zich voor een geslaagd nachtje of weekendje weg. Leuk om cadeau te geven aan uw partner. Onze hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien. Bij het plaatsen van een reservering heeft u de keuze uit standaard kamers, meerpersoonskamers, luxe kamers en suites. Elke ochtend geniet u van een overheerlijk ontbijt. Kom daarom overnachten in ons Van der Valk hotel Baarlo en ontdek zelf wat deze plaats u te bieden heeft.

Baarlo is gelegen in de provincie Overijssel en nodigt u uit om het dorp wat beter te leren kennen. Tijdens uw verblijf in hotel Baarlo heeft u daar alle tijd voor. De natuurrijke omgeving is uitstekend geschikt voor een mooie wandel- of fietstocht. U heeft daadwerkelijk het gevoel er even tussenuit te zijn. Dit maakt dat u kunt opladen of juist alle tijd heeft voor uw partner. Komt u na een lange dag wandelen of fietsen terug in ons hotel? De wellnessruimte is dagelijks geopend van 17:00 uur tot en met 23:00 uur. De fitnessruimte is ideaal als u juist graag actief bezig bent. In de avonden geniet u van een exclusief Van der Valk diner, bereid door onze ervaren chef-kok.

Boek online een overnachting in hotel vlakbij Baarlo

Voor een overnachting in Baarlo bent u bij ons Van der Valk hotel Baarlo aan het juiste adres. Wij zien erop toe dat het u nergens aan ontbreekt. Bij het boeken van een hotelkamer betaalt u geen reserveringskosten en annuleren is mogelijk tot 12:00 uur op de dag van aankomst. Bij het inchecken in ons luxe hotel ontvangt u een gratis kopje koffie. Een beter welkom kunt u zich niet wensen. Het gehele hotel is voorzien van gratis internet en de bar leent zich uitstekend voor een hapje en drankje in een gezellige omgeving. Kom daarom overnachten in hotel Baarlo en ontdek de meerwaarde van een kamer boeken in ons veelzijdige hotel.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod