Direct naar de contentDirect naar de footer

Goedkoop hotel vlakbij Friesland

Talrijke toeristen uit binnen- en buitenland trekken tijdens hun vakantie naar Friesland. Deze fraaie provincie in Noord-Nederland is niet alleen bekend om de Elfstedentocht, maar ook om de prachtige landschappen, schilderachtige dorpen en historische stadjes. Friesland grenst aan de Waddenzee en het IJsselmeer. Ook de drukbezochte Waddeneilanden Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog behoren tot Friesland. Wenst u tijdens uw vakantie te overnachten in een goedkoop hotel in Friesland? Houd er wel rekening mee dat het in een goedkoop hotel Friesland erg druk kan zijn, zeker tijdens het hoogseizoen. Bovendien is het niet gemakkelijk om in de toeristische steden een parkeerplaats te vinden aan uw hotel. Als u in een rustig en goedkoop hotel nabij Friesland wilt logeren, bekijk dan de voordelige last minute aanbiedingen van Van der Valk Emmeloord!

EEN GOEDKOOP HOTEL NABIJ FRIESLAND OP DE NOORDOOSTPOLDER

Van der Valk Emmeloord ligt in het centrum van de Noordoostpolder. Via de op- en afrit 'Emmeloord' van autosnelweg A6 is ons hotel erg vlot te bereiken. U hoeft slechts een half uurtje te rijden om in het centrum van Friesland te geraken. Parkeerplaatsen zijn er voldoende op onze gratis parking.

VOORDELIG OVERNACHTEN BIJ VAN DER VALK EMMELOORD

Op de website van Van der Valk Emmeloord vindt u ongetwijfeld een aantrekkelijke last minute aanbieding of een voordelig arrangement. Logeer voor weinig geld in een erg comfortabel hotel! U voelt zich onmiddellijk thuis in een van onze 110 kamers en suites. Gratis wifi, een ligbad en aparte douche vindt u in elke kamer terug. Op elk moment van de dag bent u van harte welkom in ons restaurant. Onze chef-kok en zijn keukenteam zorgen ervoor dat elke maaltijd een feest wordt. Praat na het eten nog wat na bij een gezellige borrel in onze sfeervolle hotelbar! In onze wellnessruimte, voorzien van een sauna en een Turks stoombad, komt u volledig tot rust. Houdt u meer van lichamelijke activiteit? Gebruik de oefenfietsen, crosstrainers en roeiapparaten in onze fitnessruimte. In een goedkoop hotel Friesland nog betere faciliteiten vinden, is vrijwel onmogelijk!

VERKEN NAAST FRIESLAND OOK DE NOORDOOSTPOLDER

Vanuit ons hotel bereikt u snel de bekendste Friese steden. Maak van de gelegenheid ook gebruik om de Noordoostpolder te verkennen. Het voormalige eiland Urk en het Nationaal Park Weerribben-Wieden zijn een bezoekje meer dan waard. Van der Valk Emmeloord: een schitterend alternatief voor een goedkoop hotel Friesland!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod