Direct naar de contentDirect naar de footer

Sportief in en om Emmeloord

Wandelen, fietsen er is genoeg te beleven in en om Emmeloord. Met een prachtig nationaal park dichtbij en een adembenemend werelderfgoed, vele routes om te fietsen of wandelen door verscheidene gebieden.

Maak een fiets- of wandeltocht door 1 van de prachtige natuurgebieden in de omgeving

Het Waterloopbos, Het nationaal park Weerribben-Wieden of Werelderfgoed Schokland.

EROP UIT IN DE NOORDOOSTPOLDEREROP UIT IN DE NOORDOOSTPOLDER

Of je nou graag met de fiets op pad gaat of liever wandelt. Er zijn meerdere routes uitgezet om de prachtige bloeiende tulpen te bewonderen. Mogelijk van 16 april tot en met 9 mei 2021

Maak een wandeltocht door Urk onder leiding van een gids!

Maak een wandeltocht door Urk onder leiding van een gids!

Door een wirwar van straatjes en steegjes in het oude pittoreske centrum van Urk. Beleef het eilandgevoel dat nog steeds door de straten van Urk giert en hoor de nog altijd verrassende verhalen en anekdotes over de bijzondere geschiedenis van het vissersdorp. Met schilderachtige doorkijkjes, knusse pleintjes en steegjes, karakteristieke gevels en de vele sierlijke decoraties.

Erop uit met de fiets

Erop uit met de fiets

Maak een fietstocht door middel van knooppunten door het prachtige gebied van de Noordoostpolder. De knooppunten kaart is verkrijgbaar bij onze receptie. Ook zijn er fietsen te huur bij onze receptie, E-bikes en de gewone fietsen met 7 versnellingen.