Direct naar de contentDirect naar de footer

Luxe viergangen kerstdiner

Laat u culinair verwennen met de kerstdagen bij Hotel Emmeloord. Deze donkere dagen zijn om samen te zijn met uw familie en vrienden. U wordt begeleidt naar uw tafel in het restaurant die aangekleed is in kerstsferen waar u een heerlijk glas bubbels ontvangt om het kerstdiner goed te beginnen. Bekijk hier het viergangen kerstmenu.

Voorgerecht

Voorgerecht

  • Luxe visschotel

    gerookte zalm | Hollandse garnalen | gerookte makreel | tonijnsalade

  • Proeverij van wild

    roulaux van hoender | kroketje van confit de canard | bonbon van hertenrookvlees

  • Carpaccio

    rucola | cherry tomaat | pestodressing | Grana Padano

  • Tartaar van pompoen

    toast van krentenbrood | geroosterde pompoen | feta | honing | beukenzwam

Tussengerecht

Tussengerecht

  • Runderbouillon

    tuinkruiden | omeletreepjes

  • Kruidige paprikasoep

    geitenkaas | tomatensalsa | crème fraîche | bosui

  • Zoete aardappelsoep

    sesam | koriander | bosui | garam massala

Hoofdgerecht

Hoofdgerecht

  • Zalmfilet

    gebakken reuze gamba | broccoli | orzo | romige kreeftensaus

  • Gnocchi

    gebakken deegkussentjes | geroosterde pompoen | paddenstoelen | Grana Padano

  • Tournedos

    pommes fondant | gebakken paddenstoelen | truffeljus | gegrilde groenten

  • Eendenborst

    truffel aardappel | krokante schorseneer | stoofpeer | gegrilde groenten | rode wijnjus

  • Varkenshaas

    gevuld met bospaddenstoelen tapenade en gerookte spekjes | knolselderij crème | geglaceerde wortel en sperzieboon | champignonroom saus

Nagerecht

Nagerecht

  • Dame blanche

    roomijs | warme chocoaldesaus | slagroom

  • Boerenjongens trifle

    boerenjongens | mascarpone | Bastogne crumble | slagroom | karamel saus

  • Appelcrumble

    speculaas roomijs | slagroom | warme vanille saus

  • Grand dessert

    proeverij van verschillende nagerechten