Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerstlunch

Tafel aanvragen

Onbezorgd, maar volledig verzorgt samenkomen met vrienden en familie tijdens de kerstlunch van Hotel Emmeloord. Een heerlijk driegangen kerstmenu om er een onvergetelijke kerst van te maken.

Op eerste en tweede kerstdag wordt u vanaf 12:30 uur feestelijk ontvangen met een glas bubbels. Dit jaar heeft u de mogelijkheid om zelf uw driegangen kerstlunch samen te stellen uit een aantal door de keukenbrigade geselecteerde gerechten. Uiteraard serveren wij ook een speciaal kinderkerstmenu voor onze jongste gasten.

Komt u met een groter gezelschap? Neem contact met ons op (vanaf 8 personen is telefonisch reserveren uitsluitend mogelijk). Wij reserveren de tafel afhankelijk van uw groepsgrootte, bij groepen boven 8 personen kan het zijn dat u niet aan 1 tafel zit, maar aan meerdere tafels. Wij zorgen wel altijd dat uw gezelschap bij elkaar geplaatst wordt.

Allergenen
Wij proberen onze gerechten zo samen te stellen dat gasten met de meest voorkomende voedselallergieën gewoon bij ons kunnen eten. Om de lunch zo goed mogelijk te organiseren zijn uitsluitend de volgende allergieën/dieetwensen mogelijk: glutenvrij, lactosevrij en vegetarisch.

Tafelvoorkeur
Wanneer u bij het maken van de reservering een tafelvoorkeur heeft aangegeven dan zullen wij ons uiterste best doen om aan uw wensen te voldoen. Wij kunnen dit niet op voorhand bevestigen. Bij reserveringen boven de 8 personen kunnen wij niet garanderen dat u gezamenlijk aan één tafel zit. Wij zorgen wel altijd dat uw gezelschap bij elkaar geplaatst wordt.

Tijdens de kerstdagen serveren wij enkel een keuzemenu. Het is niet mogelijk om a la carte de lunch te gebruiken.

Prijzen:
Volwassenen (vanaf 12 jaar): €49,50 p.p.
Kinderen (4 t/m 12 jaar): €24,50 p.p.
Baby's (0 t/m 3jaar):* Gratis
*Voor kinderen t/m 2 jaar reserveren wij standaard een kinderstoel

Kosteloos annuleren is mogelijk tot 11 december 2023. Na 11 december brengen wij, bij annulering of wijziging, 100% van de reserveringswaarde in rekening.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren