Direct naar de contentDirect naar de footer
Feestdagen 2021
Feestdagen 2021

Feestdagen 2021

Ook 2021 is weer bijzonder jaar voor iedereen. We blijven te maken hebben met diverse maatregelen rondom het Coronavirus. We begrijpen dat juist in deze tijden het samen zijn met familie tijdens de feestdagen een moment is om naar uit te kijken. Samen zorgeloos kerst vieren met een heerlijk diner bij Van der Valk.

Wij hebben dit jaar daarom EXTRA veel zin om u te mogen verwelkomen tijdens de kerstdagen; met een overnachting, een heerlijke 3-gangen lunch of een uitgebreid 4-gangen diner.


Kerstlunch

Kerstlunch

Onbezorgd maar volledig verzorgt samenkomen met vrienden en familie tijdens de Kerstlunch van Hotel Emmeloord. Een heerlijke 3-gangen Kerstmenu om er een onvergetelijke Kerst van te maken
Kerstdiner

Kerstdiner

Kerst vieren bij Van der Valk Hotel Emmeloord is ieder jaar weer bijzonder! Niet alleen vanwege de feestelijke aankleding en de gezellige huiselijke sfeer, maar ook omdat u tijdens de kerstdagen extra in de watten wordt gelegd.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,8
634 beoordelingen
alberta
Hotel Emmeloord 
gezellige locatie, makkelijk bereikbaar, goed eten

De lunch was prima en de bediening goed. De kerstsfeer was heel gezellig. Laadpaal voor niet tesla-electrische auto zou handig zijn