Direct naar de contentDirect naar de footer

Familie kerstlunch

Tafel aanvragen

De kerstdagen goed beginnen doet u bij Van der Valk Hotel Emmeloord.

Vanaf 11:30 uur verwelkomen wij u in een feestelijke setting in ons restaurant op de 1ste etage, waarbij u met een glas bubbels wordt ontvangen. U kunt genieten van een heerlijk en uitgebreid lunchbuffet inclusief koffie, thee, vruchtensappen en zuivel. De familie kerstlunch is speciaal voor families en grotere gezelschappen.
Natuurlijk hebben we ook aan de kinderen gedacht, voor hen zijn er speciale kindergerechten op het buffet.

Komt u met een groter gezelschap? Neem contact met ons op (vanaf 8 personen is telefonisch reserveren uitsluitend mogelijk). Wij reserveren de tafel afhankelijk van uw groepsgrootte, bij groepen boven 12 personen kan het zijn dat u niet aan 1 tafel zit, maar aan meerdere tafels. Wij zorgen wel altijd dat uw gezelschap bij elkaar geplaatst wordt.

Allergenen
Wij proberen onze gerechten zo samen te stellen dat gasten met de meest voorkomende voedselallergieën gewoon bij ons kunnen eten. Om het lunchbuffet zo goed mogelijk te organiseren zijn uitsluitend de volgende allergieën/dieetwensen mogelijk: glutenvrij, lactosevrij en vegetarisch.

Tafelvoorkeur
Wanneer u bij het maken van de reservering een tafelvoorkeur heeft aangegeven dan zullen wij ons uiterste best doen om aan uw wensen te voldoen. Wij kunnen dit niet op voorhand bevestigen. Bij reserveringen boven de 12 personen kunnen wij niet garanderen dat u gezamenlijk aan één tafel zit. Wij zorgen wel altijd dat uw gezelschap bij elkaar geplaatst wordt.

Prijzen:
Volwassenen (vanaf 12 jaar): €44,50 p.p.
Kinderen (van 4 t/m 12 jaar): €24,50 p.p.
Baby's (0 t/m 3 jaar):* Gratis
*Voor kinderen t/m 2 jaar reserveren wij standaard een kinderstoel

Kosteloos annuleren is mogelijk tot 11 december 2023. Na 11 december brengen wij, bij annulering of wijziging, 100% van de reserveringswaarde in rekening.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren