Genieten van de kerst

Genieten van de kerst - Hotel Emmeloord

Gezellig samen zijn

Merry christmas

Kerst

Kom gezellig kerst vieren bij Van der Valk Hotel Emmeloord. Wij nodigen u uit om bij ons uw kerstdagen te vieren. Met z'n tweeën, met familie of met vrienden genieten van een heerlijk kerstdiner, een gezellige familiebrunch of een geheel verzorgd arrangement, de mogelijkheden zijn eindeloos. Onze gastvrije medewerkers staan voor u klaar om deze kerst tot een onvergetelijk feest te maken!
Voor meer informatie of reserveren kunt u telefonisch contact opnemen met onze receptie via 0527-612345 of stuur een e-mail naar receptie@emmeloord.valk.com

Directie & Medewerkers
Hotel Emmeloord

Arrangement

 • Kerstdiner %1e% kerstdag = Vol - Hotel Emmeloord

  Kerstdiner 1e kerstdag = Vol

  Geniet op 1e kerstdag van een heerlijk viergangen keuze diner. U mag al vanaf 16:00 plaatsnemen om de culinaire hoogstanden van onze koks te mogen proberen.

  Lees meer
 • Kerstdiner %2e% kerstdag - Hotel Emmeloord

  Kerstdiner 2e kerstdag

  Geniet op 2e kerstdag van een heerlijk viergangen keuze diner. U mag al vanaf 16:00 plaatsnemen om de culinaire hoogstanden van onze koks te mogen proberen.

  Lees meer
 • Kerstbrunch = Vol - Hotel Emmeloord

  Kerstbrunch = Vol

  Ga vrolijk het nieuwe jaar in door te brunchen in Hotel Emmeloord. Er wordt een luxe brunchbuffet verzocht met onbeperkt koffie, thee en jus d'orange.

  Lees meer
Wij maken gebruik van cookies.