Direct naar de contentDirect naar de footer
Feestdagen 2020
Feestdagen 2020
Oud & Nieuw

Feestdagen

 • Feestdagen

  Arrangementen

  Speciaal voor de feestdagen hebben wij weer mooie arrangementen voor uw samengesteld. Of u nu één of meerdere nachten zou willen verblijven. Er zit altijds iets passends tussen.

  Arrangementen
 • Feestdagen
 • Feestdagen

  Tafel reserveringen

  2020 is tot nu toe een bijzonder jaar voor iedereen. We hebben te maken met diverse maatregelen rondom het Coronavirus. We begrijpen dat juist in deze tijden het samen zijn met familie tijdens de feestdagen een moment is om naar uit te kijken. Samen zorgeloos kerst vieren met een heerlijk diner bij Van der Valk.

  Normaal gesproken bent u van ons gewend dat u vanaf 1 september kunt reserveren voor de kerstdagen. Helaas hebben wij door de maatregelen deze datum reeds meerdere malen moeten verschuiven. Omdat wij op dit moment helaas nog geen mogelijkheden zien om niet-hotelgasten met de kerstdagen te verwelkomen in ons restaurant, hebben wij besloten om vooralsnog ons hotel en restaurant enkel open te stellen voor hotelgasten met de kerstdagen. Een definitief besluit voor niet-hotelgasten zal genomen worden na de volgende persconferentie die waarschijnlijk rond 8 december gehouden wordt.

  Arrangementen
 • Feestdagen

  Dineren voor hotelgasten zonder arrangement

  Verblijft u bij ons met de Kerstdagen maar zonder arrangement? Ook dan kunt u bij ons als hotelgast dineren. Tijdens 1ste en 2de Kerstdag bieden wij in ons restaurant een feestelijk kerstmenu. Helaas is het niet mogelijk om à la carte te dineren tijdens de feestdagen, er zal geen aparte menukaart zijn. U kunt dus enkel gebruik maken van het kerstmenu.