Direct naar de contentDirect naar de footer

Welkom in de Noordoostpolder, het grootste tulpengebied van Nederland.

In het voorjaar komen de 2000 hectare tulpen in bloei en verandert het landschap in een prachtig kleurrijk geheel.

Om je kennis te laten maken met dit mooie product en unieke stukje Nederland, wordt er sinds 2000 het Tulpenfestival georganiseerd.

De basis van het Tulpenfestival zijn de (gratis) auto- en fietsroute. Door de bewegwijzerde route te volgen kom je langs de vele tulpenvelden die de Noordoostpolder rijk is. Een leuke aanvulling is de Tulpenfestival app die je tijdens het rijden van de route d.m.v video- en audiofragmenten informatie geeft over het gebied, de tulpenteelt en de historie van de Noordoostpolder. Daarnaast zijn er tijdens het twee weken durende evenementen diverse activiteiten voor jong en oud.

Tulpenfestival 2023

Tulpenfestival 2023

De tulpen zijn geplant, de Tulpenroute is uitgezet en de voorbereidingen zijn weer in volle gang. Via de website van het tulpenfestival en de socialmediakanalen houden ze je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Meer informatie
Overnachten in de polder

Overnachten in de polder

Onze luxe kamers en suites hebben een warme uitstraling waardoor u zich direct thuis voelt. Ontspan in uw eigen ligbad en aparte douche én geniet van het prachtige uitzicht vanaf uw balkon of terras. Bij ons ervaart u hoe fijn overnachten in een landelijke omgeving is.

Reserveer