Geniet van de schitterende Noordoostpolder!

Geniet van de schitterende Noordoostpolder! - Hotel Emmeloord

Ontdek de omgeving

Er is van alles te beleven in de mooie Noordoostpolder! Diverse mooie dorpen in de omgeving bieden voor ieder wat wils. Van winkelen tot watersporten en in de winter heerlijk schaatsen; het kan hier allemaal. Walibi Holland, de Bataviawerf en Dolfinarium liggen op korte afstand rijden van het hotel zodat een uitstapje met de kinderen ook ideaal is vanuit Hotel Emmeloord. Om dan nog maar te zwijgen over de schitterende natuurgebieden en het werelderfgoed wat hier te bezichtigen en te beleven is. Kortom voor jong en oud, in de zomer of in de winter, vanuit Hotel Emmeloord kunt u de mooie Noordoostpolder optimaal ontdekken!

Orchideeën Hoeve

Dagje Bloemen

Beleef een compleet dagje uit bij de Orchideeën Hoeve! Geniet van de natuur, het winkelen, een kopje koffie in het restaurant of van de geweldige vlindertuin. De Orchideeen hoeve is het dagje uit voor het hele gezin. 

Meer over de Orchideeën Hoeve

Batavia

Bataviastad is een geweldig dagje uit voor het hele gezin. Of u nu lekker wilt shoppen in de outlet waar meer dan 100 winkels te vinden zijn of eens een kijkje wilt nemen op de indrukwekkende Bataviawerf, het kan hier allemaal!

Lees meer

Werelderfgoed

Werelderfgoed

Kom een dagje cultuur snuiven in de Noordoostpolder! Schokland en het Woudagemaal te Lemmer staan op onze werelderfgoedlijst! Als dat geen bezoekje waard is...

Meer over het werelderfgoed

Voor de kids

Een leuk dagje uit met de kinderen plannen? Vanuit Hotel Emmeloord bent u zo in Dolfinarium Harderwijk waar u de dolfijnen kunt bewonderen. Wanneer u een actief dagje wilt plannen kunt u genieten van de wilde achtbanen in walibi Holland!

Lees meer

De natuur in

De Weerribben & De Wieden

Kom en ontdek de mooie natuur van de Noordoostpolder. Met de vele wandel en fiets routes door de nabij gelegen prachtige natuurgebieden geniet u zeker van de ruimte en rust die onze omgeving te bieden heeft.

Meer over de natuurgebieden

Een bezoekje waard

Breng een bezoek aan één van de vele mooie groendorpen rondom Emmeloord. Gaat u lekker genieten van een vers visje op Urk? Of wilt u liever genieten van de watersport in Lemmer? Al deze mooie plaatsen liggen op een steenworp afstand van het hotel

Lees meer
Terug naar boven
Wij maken gebruik van cookies.