Skip to contentSkip to footer

Fietsen

Fietsen door "Het Groene Hart", of langs de Reeuwijkse plassen. Wij verhuren 7-versnellingen fietsen. Ook als u geen gebruik van onze accommodatie maakt, kunt u fietsen bij ons huren. Voor het reserveren of meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Verhuur 7-versnellingen fiets

Langs de Hollandsche Ijssel naar Gouda of Kinderdijk of langs de Zevenhuizerplas of de Rottemeren. Met de 7-versnellingen fiets komt u overal.
Al onze fietsen zijn universeel en dus voor zowel mannen als vrouwen te gebruiken en naar uw eigen lichaamslengte te verstellen. Hotel Rotterdam-Nieuwerkerk verhuurt geen e-Bikes.

Verhuurprijs (per dag)

Qwic Professional 7-versnellingen fiets: € 12,50 Voor passanten (dus zonder hotelreservering) rekenen wij een toeslag van €5,00. Houdt er gelieve rekening mee dat er een borg wordt berekend a € 45,00 per fiets.

Bij ons ligt ook het Route.nl Jaarboek in onze vitrine. Wij hebben dit jaar ook een mooie fietsroute voor u gemaakt. Of het nu gaat om een paar uur in de natuur, een dagje weg of een fiets- of wandelvakantie. Leuk om cadeau te geven of om zelf een exemplaar te hebben!

334 fiets- en wandelroutes De mooiste fiets- en wandelroutes in Nederland en België Voor beginners en gevorderde fietsers en wandelaars 299 pauzesuggesties voor een moment van rust En nog veel meer tips en vakantie ideeën Verkoopprijs is € 9,95