Direct naar de contentDirect naar de footer
Prive Wellness

Om heerlijk te genieten Lodge 22

Kom slapen in onze suites!

Nu te boeken Bekijk onze suites

Kom de sfeer proeven

in onze hotelbar

De ideale partner

op zakelijk gebied Bekijk onze mogelijkheden

Vergaderen in stijl

Ontdek de vergadermogelijkheden

Geniet

van onze buitengewone service

Hotel is open

Wij zijn heel blij dat we steeds meer gasten mogen verwelkomen. Zoals u wellicht weet is ons hotel nooit dicht gegaan voor overnachtingen. Daarvoor hebben wij onze werkwijze en onze ruimtes op een aantal punten aangepast. Hierdoor kunt u veilig en ontspannen genieten in ons hotel. Op deze pagina leest u er alles over.

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

Overnachten

Onze kamers worden elke dag professioneel schoongemaakt en de deurklinken van alle deuren in ons hotel worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Al onze medewerkers wassen elk uur hun handen.

Eten & drinken

Ontbijt en diner in het restaurant

Ontbijt
Alleengasten van een hotelarrangement kunnen weer ontbijten in ons restaurant.

Sinds 1 juni kan iedereen weer lunchen en dineren in ons restaurant. Om alles soepel en veilig te laten verlopen hebben wij een aantal richtlijnen opgesteld:

  • Reserveren is niet altijd meer noodzakelijk, u bent van harte welkom om binnen te lopen. Maar om teleurstelling te voorkomen raden wij u aan om te reserveren.
  • Wij vragen u uw handen te wassen en veelvuldig gebruik te maken van de desinfectiezuilen die geplaatst zijn in het hotel.
  • Om direct contact te vermijden hebben wij onze menukaart gedigitaliseerd. Deze kunt u vinden op onze website. Wilt u toch liever gebruik maken van een 'papieren' menu, dan hebben wij deze uiteraard ook beschikbaar.

Room service
Voor gasten die liever op hun kamer ontbijten of dineren kunnen ook de menukaart op de website bekijken en telefonisch een bestelling plaatsen. Wij brengen de maaltijden tot aan de deur van de hotelkamers. De kosten van de roomservice bedragen €7,50 per bestelling.

Hotelbar
Dagelijks is de hotelbar geopend vanaf 11.00 uur voor een kopje koffie of borrel

Terras

Het terras is bij mooi weer geopend van 08.00 uur tot 22.00 uur. Voor het terras is het niet mogelijk om te reserveren. U bent van harte welkom om binnen te lopen.

Fitness

Per 1 juli is onze fitness weer geopend voor hotelgasten.

Veelgestelde vragen

Kunnen we weer in het restaurant eten?
Ja! U kunt als gast met een hotelarrangement weer genieten van heerlijke ontbijtjes en diners in de restaurants van onze hotels. Bij het boeken van uw hotelarrangement kunt u direct uw ontbijt én diner reserveren. Ook gasten die niet in ons hotel verblijven zijn weer van harte welkom in ons restaurant voor lunch en voor het diner.

Welke veiligheidsmaatregelen hebben jullie getroffen?
Wij hebben een groot aantal maatregelen getroffen. Onze ruimtes worden dagelijks professioneel schoongemaakt. Deurklinken worden meerdere keren per dag schoongemaakt. Wij wassen elk uur onze handen. Ons restaurant is opnieuw ingericht zodat u meer ruimte heeft en met minder mensen aan het eten bent. Hiervoor maken wij gebruik van een reserveringssysteem. Op verschillende plekken hebben wij desinfectiezuilen geplaatst zodat u snel en eenvoudig uw handen kunt wassen.

Kan ik weer een kamer boeken?
Ja! Wist u dat ons hotel niet dicht is geweest? U kunt direct boeken en ook weer gebruik maken van een aantal heerlijk arrangementen.

Kan ik weer komen lunchen?
Ja! U kunt ook weer komen lunchen in ons hotel

Is het mogelijk om gebruik te maken van faciliteiten zoals een (elektrische) fiets huren bij het hotel?
Ja, hotelgasten kunnen deze reserveren via onze receptie even als een lunchpakket. Elk hotel heeft mooie fietsroutes (20/40/60km) van de omgeving voor u klaar liggen.

Met gastvrije groet,
Familie van der Valk & medewerkers
Versie 14 mei 2020